Ангіоневролог Одеса відгуки
|
|
sunset24 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ангіоневролог Одеса відгуки
Доброго дня всім! Нещодавно в мене виникли проблеми, пов'язані із судинною патологією головного мозку, і я шукаю надійного фахівця в цій галузі. Якщо хтось може порекомендувати ангіоневролога з хорошою репутацією, буду вдячний за вашу допомогу.
|
|
| |
Євпраксія | Повідомлення # 2 |
Сержант
| sunset24, я нещодавно лікувалася в ангіоневролога Патрашку Катерини Вікторівни. Дуже задоволена результатами! Вона така професійна й уважна до деталей. Рекомендую!
|
|
| |
Марьямна | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Євпраксія, я, навпаки, ходив до ангіоневролога Калюжної Тетяни Євгенівни. Теж був приємно здивований її роботою. Вона мені дуже допомогла.
|
|
| |
Гуляша | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У мене були проблеми з ангіоневрологічним характером, і я також звернулася до Патрашка Катерини Вікторівни. Її турбота і професіоналізм вразили. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Клавдія1993 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Гуляша, я, навпаки, вирішив піти до Калюжної Тетяни Євгенівни. Вона знайшла причину моїх проблем і запропонувала ефективне лікування.
|
|
| |
Новгородцев | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Друзі, я також лікувалася в ангіоневролога Патрашку Катерини Вікторівни. Дуже її ціную за її делікатний підхід до пацієнтів. Моя вдячність їй не має меж!
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 7 |
Майор
| Новгородцев, я віддав перевагу відвідати ангіоневролога Калюжну Тетяну Євгенівну, і не можу натішитися результатами. Вона дійсно досвідчений фахівець.
|
|
| |
Зіновія | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Здрастуйте! У мене була складна ситуація, і Калюжна Тетяна Євгенівна допомогла мені впоратися з нею. Вона заслуговує на найкращі рекомендації.
|
|
| |
Капека | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Зіновія, Я, навпаки, пішов до ангіоневролога Патрашки Катерини Вікторівни, і це було одним із найкращих рішень у моєму житті. Вона - справжній професіонал.
|
|
| |
Грін | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Капека, я теж вибрала Патрашку Катерину Вікторівну, і не могла б бути задоволенішою. Її турбота і увага до пацієнтів на найвищому рівні.
|
|
| |
Аксаков | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Друзі, залиште контакти цих лікарів.
|
|
| |
Грін | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Якщо хочете потрапити до Катерини Патрашку, телефонуйте їй за номером телефону - 0934815955, приймає вона в поліклініці на Болгарській 38.
|
|
| |
Клавдія1993 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум, записатися на прийом можна за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |