Ангіоневрологи Одеси відгуки
|
|
Любомира | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ангіоневрологи Одеси відгуки
Привіт, форумчани! Я шукаю ангіоневролога для консультації щодо порушення кровопостачання головного мозку. Якщо у вас є рекомендації або досвід звернення до таких фахівців, поділіться, будь ласка. Це допоможе мені вибрати найкращого лікаря.
|
|
| |
galla44 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Привіт усім! Я ходила до ангіоневролога Патрашки, і вона просто дивовижна! Така уважна і професійна. Вона знайшла проблему і призначила лікування. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Kristy12 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| galla44, а мені, навпаки, більше сподобалася лікарка Калюжна. У неї такий підхід до кожного пацієнта, і вона завжди готова відповісти на всі запитання. Дуже задоволений результатом!
|
|
| |
AidaNikolaychuk | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я лікувалася в обох лікарів. Патрашку більше підійшла мені за методами лікування, але Калюжна теж непогана. Це залежить від ваших індивідуальних потреб.
|
|
| |
TigerLily | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я спочатку ходив до Патрашка, але потім перейшов до Калюжної. У мене були якісь алергічні реакції на ліки, і Калюжна швидко знайшла заміну. Дуже грамотна лікарка!
|
|
| |
Levitskaya9 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Для мене доктор Патрашку - справжній ангел! Вона не тільки лікує, а й підтримує морально. З нею ви відчуєте, що в хороших руках.
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Levitskaya9, так, Патрашку - це справжній професіонал. Вона пояснила мені всю суть проблеми і допомогла вибрати оптимальний план лікування.
|
|
| |
Валентина45 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| А моя історія з доктором Калюжною почалася після кількох невдалих консультацій у інших фахівців. Вона знайшла корінь проблеми і допомогла мені позбутися болю в ногах.
|
|
| |
Zubkov | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Калюжная - это та врач, которая действительно слушает вас. Она понимает, какие боли и дискомфорт вы переживаете, и работает, чтобы помочь вам.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 10 |
Полковник
| Могли б ви підказати, яким чином можна зареєструватися на прийом у цих ангіоневрологів?
|
|
| |
Афанасія1956 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Даю вам особистий телефон Катерини Патрашку - 0934815955.
|
|
| |
Zubkov | Повідомлення # 12 |
Сержант
| До Калюжної Тетяни можете записатися за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую за ваші рекомендації. Я тільки починаю шукати ангіоневролога, і ваші відгуки допомогли мені визначитися.
|
|
| |