Ангіоневрологи Одеси
|
|
Болеслава | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ангіоневрологи Одеси
Друзі-форумчани, потрібна порада! Моя мама зіткнулася з проблемами ангіоневрологічного характеру, і я шукаю досвідченого лікаря в цій галузі. Якщо ви знайомі з хорошим ангіоневрологом, поділіться, будь ласка, рекомендаціями. Заздалегідь дякую!
|
|
| |
Азарій | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Привіт, усім! Я хотіла б розповісти вам про мій досвід лікування в ангіоневролога Патрашку Катерини Вікторівни. Вона справжній професіонал! Її увага до деталей і турбота про пацієнтів просто вражають. Я почуваюся набагато краще після її лікування.
|
|
| |
Igor2001 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Азарій, це дуже добре чути. У мене був інший досвід. Я лікувався в ангіоневролога Калюжної Тетяни Євгенівни, і вона також заслуговує на увагу. Вона дала мені чіткий план лікування і завжди була готова відповісти на мої запитання.
|
|
| |
Myasnikovvva | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Igor2001, у мене теж був досвід з ангіоневрологом Калюжною Тетяною Євгенівною, і я повністю згодна з Вами. Вона така уважна і доброзичлива. Її лікування принесло мені величезне полегшення.
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Myasnikovvva, у мене також був позитивний досвід із Патрашкою Катериною Вікторівною. Її діагностика була дуже точною, і лікування дійсно спрацювало. Я щаслива, що звернулася до неї.
|
|
| |
Nino0o | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Я вважаю, що важливо знайти ангіоневролога, який підходить саме вам. У мене був чудовий досвід із Тетяною Калюжною, але це не означає, що вона підходить усім. Важливо слухати своє тіло і обирати лікаря, з яким почуваєшся комфортно.
|
|
| |
Odesseya12 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Nino0o, згодна з Вами. Мені теж дуже пощастило з Тетяною Калюжною. Її лікування допомогло мені повернутися до нормального життя.
|
|
| |
Jenny77 | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я був пацієнтом Патрашки Катерини Вікторівни, і хочу сказати, що вона не тільки компетентна лікарка, а й дуже чуйна і розуміюча. Її поради та підтримка були дуже важливими для мене.
|
|
| |
Mmiillaannaa | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Jenny77, у мене також був позитивний досвід із Патрашкою Катериною Вікторівною. Її діагностика була дуже точною, і лікування дійсно спрацювало. Я щаслива, що звернулася до неї.
|
|
| |
KoltsunIrina | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Mmiillaannaa, я теж дуже задоволена, що звернулася до Катерини Вікторівни. Її професіоналізм і турбота про пацієнтів дійсно вражають.
|
|
| |
Marichka8 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Підкажіть, як можна записатися до цих фахівців?
|
|
| |
Іванка66 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Катерина Вікторівна приймає в 1-й поліклініці на Болгарській 38, телефон 0934815955.
|
|
| |
Odesseya12 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Калюжна Тетяна Євгенівна приймає в клініці Лікаріум на Генуезька 1/2, телефони клініки для запису на прийом - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87.
|
|
| |