Вертебролог Одеса Київський район
|
|
Яринка | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вертебролог Одеса Київський район
Давно страждаю на бурсит, шукаю грамотного вертебролога. Можете підказати до кого краще звернутися?
|
|
| |
Йося | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Звісно ж до Патрашка і Забранського. Для мене найкращі лікарі. Коли не міг ходити, допомогли.
|
|
| |
Валерік | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Не раджу ходити до Тагібекової Ф.К., вік уже не той, пора на пенсію, багато разів уже помилялася, ставила неправильні діагнози.
|
|
| |
Ребекка | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я не раджу Бєляєва Анатолія Олександровича, толком пояснити нічого не може. діагнозу свого я так і не дізналася.
|
|
| |
Локі | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дуже сподобався Патрашку Катерина! Настільки грамотно все пояснила, що відбувається з моїм організмом, що не залишилося більше запитань. Рекомендую!
|
|
| |
Дженні | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Катерина Патрашку - дуже грамотний і уважний лікар. Допомогла позбутися болю в суглобі, дала рекомендації, призначила лікування. Ще дуже допоміг курс сеансів у Забранського В.В. Буду радити всім тільки цих фахівців!
|
|
| |
Едік | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Можна дізнатися контактні дані Катерини Патрашку?
|
|
| |
Йося | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Невропатолог-вертебролог Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
Алінка | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Підкажіть де приймає Забранський В.В. і як до нього записатися?
|
|
| |
Локі | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Владислав Забранський приймає на Б. Хмельницького 49, записатися можна за телефонами - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792
|
|
| |
Персія | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мій досвід із неврологом Патрашку був просто чудовим. Вона має глибокі знання та досвід у галузі неврології, що одразу ж відчувається при першій зустрічі. Вона провела необхідні обстеження і дала докладне пояснення мого діагнозу. Її рекомендації та приписи виявилися дуже ефективними. Я повністю довіряю її професіоналізму і рекомендую, як надійного невролога.
|
|
| |
Дженні | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Не можу не поділитися своїм захопленням Забранським В.В. Він не тільки володіє високими знаннями у своїй галузі, а й уміє слухати і розуміти своїх пацієнтів. Я дуже вдячний йому за його професіоналізм і рекомендую його всім, хто шукає надійного вертебролога.
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Усім спасибі, тему можна закривати.
|
|
| |