Вертебролог місто Одеса
|
|
Юзефа | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вертебролог місто Одеса
Можете порекомендувати хорошого вертебролога, який дійсно знається на своїй спеціалізації?
|
|
| |
Феміда | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Є хороший невролог-вертебролог - це Патрашку О.В. і вертебролог-мануальний терапевт Забранський В.В., яких я можу сміливо рекомендувати.
|
|
| |
Алевтина | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Теж можуть підтвердити, була на консультації у Катерини Вікторівни, все грамотно пояснила і призначила лікування. Рекомендую!
|
|
| |
Андреа | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Я була на консультації у Сергія Фернандеса, толком відповісти на мої запитання він не зміг. Я не можу його радити, як грамотного лікаря!
|
|
| |
Ліна | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я консультувалася з Курницькою Світланою Миколаївною, мені не сподобалося, на мої запитання я не почула грамотної відповіді. Не раджу!
|
|
| |
Бану | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я раджу вертебролога Патрашку, обізнаний висококваліфікований лікар. Ще можу порадити мануального терапевта-вертебролога Забранського Владислава, його сеанси допомогли багатьом моїм знайомим.
|
|
| |
Белла | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Можна дізнатися контакти Катерини Патрашку?
|
|
| |
Феміда | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Як можна потрапити на консультацію до Забранського В.В?
|
|
| |
Бану | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Владислав Володимирович приймає за адресою: Б. Хмельницького 49. Контактний номер телефону - 0634877825.
|
|
| |
Кирюха | Повідомлення # 11 |
Сержант
| У мене була чудова зустріч із доктором Забранським. Його глибокі пізнання в галузі неврології та вміння пояснити складні речі простою мовою вразили мене. Він провів детальне обстеження і запропонував індивідуальний план лікування. Я вдячна йому за його емпатію і професіоналізм, і без сумніву рекомендую його.
|
|
| |
Феміда | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Патрашку Катерина - справжній професіонал. Я завітала до неї з проблемами нервової системи і залишилася дуже задоволена результатом. Вона провела ретельне обстеження, виявила причину мого болю і запропонувала ефективне лікування. Крім того, вона створює комфортну атмосферу, що допомагає впоратися з нервозністю. Рекомендую її всім, хто шукає досвідченого невролога.
|
|
| |
Агата | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Отримала розгорнуту консультацію у Патрашку О.В. Всім рекомендую!
|
|
| |