Вертеброневрологи Одеса
|
|
Яда | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Вертеброневрологи Одеса
Добрий день! Порадьте хорошого лікаря, може в когось схожа проблема була. Виявилася протрузія грудного відділу хребта, остеохондроз і викривлення 2ст.
|
|
| |
Lilnas | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Зверніться до Патрашка Катерини Вікторівни, обізнаний фахівець, який підходить комплексно до проблеми і шукає першоджерело. Також можу порадити хорошого вертебролога-мануального терапевта Забранського В.В.
|
|
| |
Cristal | Повідомлення # 3 |
Майор
| Так, можу підтвердити, доктор Патрашку хороший фахівець, а ось Тагібекова Ф.К. прогледіла у моєї мами перші ознаки інсульту.
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Живу я в Котовську, але після піврічного лікування місцевими неврологами, яке не дало жодних результатів, вирішила їхати в Одесу. Прочитала відгуки пацієнтів про цього лікаря і записалася на прийом. Патрашку Катерина Вікторівна дуже уважно підійшла до моєї проблеми, призначила додаткове обстеження, поставила діагноз, призначила лікування. Стан мій набагато покращився, минули запаморочення, болі в шиї, не скаче тиск, я стала набагато спокійнішою, та й життя стало приємнішим.
|
|
| |
Yasya | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Ті препарати і курс, який призначає Патрашку Катерина Вікторівна - це мінімум негативних наслідків для мого організму. Результат завжди є, і ремісія тривала. Зверталася до інших лікарів Тяньова Олега та Гек Л. Ю., це називається - відчуй різницю, нічого зрозумілого.
|
|
| |
Dod45 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Патрашку Катерина Вікторівна - чудовий лікар! Провела ефективне лікування спини. Довго шукала хорошого лікаря, за останні роки зверталася до багатьох лікарів - Скоробреха В.З., Фернандес Сергія, але результату не було. Уперше за довгі роки почуваюся відмінно!
|
|
| |
cv12 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Відмінний лікар Забранський! Дійсно лікує і пропонує адекватні методи лікування. Після призначених процедур, відчула себе добре. До приходу до лікаря не могла ходити і вставати з ліжка без сторонньої допомоги.
|
|
| |
Roh2 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Довго шукала хорошого лікаря, який допоміг би вирішити проблему з хребтом. І тільки Патрашку Катерина Вікторівна запропонувала мені саме те, що я шукала - комплексний і якісний підхід у лікуванні хребта. Відчувається високий професіоналізм лікаря, яка не тільки оперативно поставила точний діагноз, а й грамотно підійшла до питання лікування.
|
|
| |
tangerine11 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть де можна знайти Патрашку Катерину?
|
|
| |
Dod45 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Патрашку Катерина Вікторівна, 1-а поліклініка Болгарська 38, працює тільки з дорослими, телефон 0934815955.
|
|
| |
klim7 | Повідомлення # 11 |
Майор
| Можете дати телефон Владислава Володимировича?
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| 0634877825 - Владислав Володимирович.
|
|
| |
Maryanna5 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Професійний підхід, знання своєї справи! Протягом ось уже двох років я лікуюся виключно у Патрашку Катерини Вікторівни. Нікому більше не довіряю свою голову і нерви. Шкода, що в Одесі це єдиний гідний лікар-невролог. Таких більше немає.
|
|
| |