Порадьте, потрібен мені найкращий масажист в Одесі. Ціна масажу не головне, головне якість і дійсна користь для здоров'я. Я побувала в багатьох масажистів і поки що не знайшла того, який мені сподобається, а також такого, про якого можна було б сказати, що в нього "золоті руки".
Довго мучать болі в спині, я відвідала вже кілька салонів, де залишила чималі гроші. Також була у кількох мануальних терапевтів, що так само не принесло бажаного результату.
На жаль, але в наш час розвелося багато "екзотичних" видів масажу, які прийшли до нас із-за бугра, а якість і реальна користь для здоров'я від них нульова, кажу за своїми відчуттями... Тож мені потрібен найкращий масажист, який допоможе мені позбутися болю.
Прошу всіх залишати свої відгуки та рекомендації про фахівців із масажу в Одесі, щоб можна було вибрати з них найкращого масажиста.
Звичайно залишайте. У якому районі Одеси цей масажист приймає?
Приймає на Молдованці, Малиновський район міста Одеси, вулиця Богдана Хмельницького. Вартість прийому 100 гривень. Ціна масажу, на сьогоднішній день у нього невелика! Запис у нього дуже щільний, чоловік 10 на день приймає. Звати Владислав. Номери телефонів: 0487010704, 0509935792, 0677844314, 0634877825. Я його рекомендую, бо знаю, що він багатьом допоміг. Сподіваюся і Вас вилікує!