Антицелюлітний масаж Одеса
|
|
Svetik | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Антицелюлітний масаж Одеса
Порадьте, будь ласка, хорошого фахівця або салон краси, або масажний кабінет, де роблять якісний антицелюлітний масаж в Одесі.
Проблема в тому, що я вже ходила в два салони краси, а також до одного масажиста, на антицелюлітний масаж, але не було значного позитивного ефекту. Максимальний результат, який у мене був, це 1 см на стегнах - я вважаю це поганим результатом...
Розкажіть про свої результати після курсу антицелюлітного масажу, а також прошу залишати свої відгуки та рекомендації про фахівців. Заздалегідь дякую.
|
|
| |
Алсу | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Світлано, я у своєму житті 2 рази проходила курс антицелюлітного масажу. Перший раз ходила до Олени - приймає в центрі, багато реклами, але крім душевних розмов я результату не бачила. Десь через рік порекомендували мені хорошого масажиста, який робить антецелюлітний масаж. Проходила до нього курс із 15 сеансів і стегна зменшилися в об'ємі на 4 см. Дуже задоволена результатом. Дві мої подруги до нього ходили і теж дуже задоволені. Якщо захочете, то дам Вам його контактні телефони.
|
|
| |
Svetik | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дякую за відгук. Розкажіть детальніше, як цього фахівця звуть? Яка в нього кваліфікація? Де приймає? Що він робить на сеансі антицелюлітного масажу? Яка ціна масажу в нього?
|
|
| |
Алсу | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Масажиста звати Владислав. Він медик за освітою, начебто дипломований фахівець із масажу. Приймав раніше в салоні на Великій Арнаутській, зараз працює у себе вдома, район Молдованки, вулиця Богдана Хмельницького, начебто 49 номер. Антицелюлітний масаж він робить рука, а також масажером і банками. Після масажу робить гаряче або холодне обгортання. Сеанс антицелюлітного масажу в нього займає взагалі близько однієї години. Хвилин 30-40 триває сам антицелюлітний масаж і хвилин 30-20 обгортання. Ціна 100 гривень за сеанс - такою була кілька місяців тому. Його телефони: 0487010704, 0509935792, 0634877825, 0677844314.
|
|
| |
Svetik | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Дякую. Пошукала про нього відгуки в інтернеті, багато людей про нього добре відгукуються і рекомендують. Мені відгуки сподобалися, вже записалася до нього на прийом. Дякую за рекомендацію.
|
|
| |
Віоллета | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Svetik ( ) Дякую. Пошукала про нього відгуки в інтернеті, багато людей про нього добре відгукуються і рекомендують. Мені відгуки сподобалися, вже записалася до нього на прийом. Дякую за рекомендацію. Теж хотіла Вам порекомендувати Владислава.Цитата Алсу ( ) Масажиста звати Владислав. Він медик за освітою, начебто дипломований фахівець із масажу. Приймав раніше в салоні на Великій Арнаутській, зараз працює у себе вдома, район Молдованки, вулиця Богдана Хмельницького, начебто 49 номер. Антицелюлітний масаж він робить рука, а також масажером і банками. Після масажу робить гаряче або холодне обгортання. Сеанс антицелюлітного масажу в нього займає взагалі близько однієї години. Хвилин 30-40 триває сам антицелюлітний масаж і хвилин 30-20 обгортання. Ціна 100 гривень за сеанс - такою була кілька місяців тому. Його телефони: 0487010704, 0509935792, 0634877825, 0677844314. Він хороший фахівець і приємна молода людина. Взагалі в нього мій чоловік проходив лікувальний масаж, чоловіка він поставив на ноги, потім я до нього відходила на курс антицелюлітного масажу, результат близько 5 см на стегнах і плюс зменшився, підтягнувся живіт. Сестра моя теж у нього була і ним задоволена, тож я рекомендую.
|
|
| |
Лорик | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Теж була у Владислава. Його антицелюлітний масаж найкращий в Одесі. До нього поміняла фахівців п'ять. Масаж у нього м'який і не такий болючий, як у всіх, а результат кращий. Я рекомендую.
|
|
| |
Svetik | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Усім ще раз спасибі за рекомендації. За відгуками тут і на інших сайтах - він мені сподобався, тож точно піду. Його реально багато людей рекомендує на різних форумах, а значить фахівець хороший.
|
|
| |