Мануальщик Одеса Малиновський район
|
|
Лапуля | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Мануальщик Одеса Малиновський район
Мені поставили діагноз: s-подібний сколіоз і артроз поперекового відділу, порадили відразу звертатися до мануального терапевта. Хто вирішував таку проблему за допомогою мануального терапевта, порадьте до кого звернутися
|
|
| |
Павлина | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я з таким діагнозом зверталася до Забранського В.В., мені дуже допоміг і вам рекомендую!
|
|
| |
Циля | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Через сидячий спосіб життя забивається спина, інколи з'являється дискомфорт, у певні моменти, коли втомлююся терпіти, звертаюся до мануального терапевта Забранського. Після кількох сеансів уже відчувається позитивна динаміка.
|
|
| |
Правдина | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Мене мучили щоденні головні болі, важкість у шийному відділі. Звернулася до лікаря Забранського Допоміг позбутися болю в шиї, забула, що таке головний біль, почуваюся чудово! Наче заново народилася. Рекомендую!
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 5 |
Майор
| Звернулася до цього лікаря з болем у руці. Після марного ходіння по мануальних терапевтах Царенко і Чеботарь отримала нарешті кваліфіковану допомогу у Владислава Забранського. Біль минув після кількох сеансів.
|
|
| |
Парасковія | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Професійний і грамотний підхід до пацієнта. Була у мануального терапевта Забранського. Вник у мою проблему, вивчив результати МРТ, склав план лікування. Після першого прийому самопочуття значно покращилося, значно зменшилися болі в спині, які мучили. Буду продовжувати лікування і вам рекомендую!
|
|
| |
Zhorikk | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Уже не вперше звертаюся до Владислава по допомогу, після кількох відвідин відчувається і видно результат. Найголовніше, лікар не витягує просто так гроші за процедури (на жаль, мала сумний досвід з іншими "фахівцями" Коробейніковим і Унановим), а робить все швидко і професійно, усуваючи проблему, і дає рекомендації, щоб результат закріпити.
|
|
| |
Неоніла | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Владислав Володимирович - чудовий фахівець! Знання, навички та руки якого повернули мене до нормального життя! Раджу!
|
|
| |
Кирюха | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Проходила курс мануальної терапії. У Владислава Володимировича чарівні руки, таке відчуття, що за спиною виросли крила і знову захотілося жити!
|
|
| |
Надія | Повідомлення # 10 |
Майор
| Як можна потрапити на прийом?
|
|
| |
Парасковія | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Телефонуйте і домовляйтеся - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Вілена | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Раджу всім. Без зайвих слів! Перший фахівець, який справді допомагає, відчула полегшення після його сеансів, наче мішок зі спини впав.
|
|
| |