Остеопат Одеса Таїрове
|
|
ІннаЯров | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Остеопат Одеса Таїрове
Порекомендуйте, потрібен хороший лікар остеопат на Таїровому, який зможе зняти всі спазми і блоки, а то вже на стіну від болю лізу. Реклама не цікавить, рекомендуйте тих у кого самі були!
|
|
| |
Anita77 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| На Таїровому реальних лікарів остеопатів немає. Шукала для себе не знайшла.
|
|
| |
Оліфер | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мене теж турбували болі в поперековому відділі, шукала по Таїровому остеопата і не знайшла жодного хорошого фахівця. За рекомендацією потрапила до остеопата-мануальщика-масажиста Забранського Власлава Володимировича, приймає тільки з МРТ знімками, він зміг допомогти. Тоді приймав на Нєдєліна, зараз приймає в місті, на Богдана Хмельницького. Його можу і Вам рекомендувати.
|
|
| |
Moinomer9111 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата ІннаЯров ( ) Порекомендуйте, потрібен хороший лікар остеопат на Таїровому, який зможе зняти всі спазми і блоки, а то вже на стіну від болю лізу. Реклама не цікавить, рекомендуйте тих у кого самі були! Пішла до одного "остеопата", знайшла на Таїровому, сеанс 5 хвилин і слова, ну ось після цього Вам має бути легше. Як результат легше став тільки мій гаманець, шукаю іншого лікаря.Цитата Anita77 ( ) На Таїровому реальних лікарів остеопатів немає. Шукала для себе не знайшла. Повністю з Вами згодна, є ті, хто робить вигляд, але не лікують.
|
|
| |
Ікорочка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Теж зверталася до Владислава Володимировича, коли він працював на Нєдєліна. Хороший остеопат-реабілітолог і масажист. Приймає тільки зі знімками МРТ, лікування тільки з діагнозом, а не від вигаданих. Мені допоміг. Хороший лікар, рекомендую.
|
|
| |
ІннаЯров | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Підкажіть які дослідження треба зробити, як де приймає, який курс лікування, ціна і контактний номер телефону Забранського Власлава Володимировича.
|
|
| |
Моніка | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Владислав Володимирович приймає тільки зі знімками МРТ, він без них не приступає до лікування, щоб вам не нашкодити.
|
|
| |
Krokodil1 | Повідомлення # 8 |
Полковник
| Курс лікування залежить від вашого діагнозу, може допомогти один курс, а іноді потрібно кілька. Сеанс коштує 600 грн.
|
|
| |
Нінел | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Записатися або проконсультуватися ви можете за телефонами - 0487010704, 0677844314, 0634877825, 0509935792.
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 10 |
Майор
| Лікування, спокійний, товариський, усе пояснює, розповідає, радить. А головне - він реально лікує. Навіть із моєю нестабільністю шийного хребця взяв мене лікувати. і допоміг!
|
|
| |
Капека | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Шалено боліла спина. Слава Богу! Я потрапила до чудесного лікаря, у якого золоті руки, за 6 сеансів лікар повернув мене до нормального життя, без болю, без обмежень. Рекомендую!
|
|
| |