Найкращий акушер гінеколог 7 пологового будинку Одеси
|
|
МарьяКо | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий акушер гінеколог 7 пологового будинку Одеси
Я хочу народжувати в 7-му пологовому будинку, чула, що там найновіше обладнання, тільки не можу поки визначитися з акушером. Можете підкажіте.
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Рекомендую Подоляна Олександра Ілліча, дуже хороший акушер, народила в нього без розривів. Можу сміливо його рекомендувати!
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Олександр Ілліч - дуже хороший лікар, уважний! Я залишилася дуже задоволена! За другим тільки до нього !!!!!
|
|
| |
Nnadezhdaa | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Людина і Лікар з великої літери. Дуже чуйний, уважний, добрий, доступно все розповідає. Під час переймів бачила його - і на душі ставало спокійно. Усім бажаю звертатися тільки до Олександра Ілліча!
|
|
| |
AidaNikolaychuk | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Найкращий лікар, з тих, що я коли-небудь зустрічала. Народжувала у 2018 році в Олександра Ілліча. І ні краплі не пошкодувала, все пройшло ідеально. Доброзичливе і чуйне ставлення з його боку до всіх пацієнтів.
|
|
| |
Груша | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Олександр Ілліч - чудовий лікар, при першій же зустрічі викликає довіру, добре ставиться до породіль, до кожної знаходить підхід. Я дуууже задоволена, якщо коли-небудь наважимося народжувати ще, тільки в нього!!!
|
|
| |
Дегтярьова | Повідомлення # 7 |
Сержант
| У мене троє подруг народжували в Подоляна: 2 за домовленістю, 1 - як із черговим лікарем. усі залишилися задоволені.
|
|
| |
Lyona56 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Я народжувала в Олександра Ілліча в червні. Робили кесарів розтин. Усе пройшло чудово. Відмінний фахівець, і людина дуже хороша. Загалом я йому дуже вдячна!
|
|
| |
Майя1976 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Як можна потрапити до Олександра Ілліча на прийом?
|
|
| |
Stella73 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Ділюся з вами номером телефону - 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
PchelkaMaya | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дуже хороший лікар. Бог пологів я б сказала. Усе дуже добре, незважаючи на те, що донька велика була, усе пройшло ідеально.
|
|
| |