Хороший акушер 7 пологового будинку Одеси
|
|
Aisun5 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший акушер 7 пологового будинку Одеси
У мене дружина на 8 місяці вагітності, хочемо народжувати в сьомому пологовому будинку, може порекомендуєте акушера.
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Рекомендую Подоляна Олександра Ілліча. Це лікар, який насправді заслуговує на повагу і визнання.
|
|
| |
Ляда | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Кращого лікаря не знайдете!!! Пологи 2-і, є з чим порівняти. Перші в цьому ж пологовому будинку, тільки в іншого лікаря. Все пройшло просто чудово, я навіть і уявити не могла, що пологи бувають такими легкими!!!
|
|
| |
Руслана1980 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| І першу, і другу дитину народжувала у Подоляна, він дійсно від Бога, супер лікар!!!
|
|
| |
Воронкова | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Кращого акушера-гінеколога Вам не знайти, як фахівець він просто супер, роботу свою любить і знає! Людина теж чудова, підбадьорювала на всіх етапах (пологи не з легких)!!! На початку грудня мені знову народжувати, буду тільки у нього!
|
|
| |
Alevtina | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Лікар від Бога! Уважний, тактовний професіонал. Перший раз потрапила до нього, коли інший акушер наполягав на кесаревому розтині. Олександр Ілліч провів огляд і сказав, що народиш і сама. Так воно й сталося, народила дівчинку! Тому за другою донькою ми знали до кого підемо!
|
|
| |
Mila26 | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Народжувала у квітні цього року в Подоляна Олександра Ілліча. Сподобалося дуже! Уважний, і пожаліє, і підкаже. Народжувала разом із чоловіком. Ми дуже задоволені!
|
|
| |
леночкаа | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Чудовий лікар, якби не він, не знаю чи був би живий мій синочок і я. Спеціаліст і людина з великої літери. Рекомендую Подоляна О.І.
|
|
| |
Роксана | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Хочу народжувати в Олександра Ілліча, поділіться контактами
|
|
| |
Воронкова | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Із задоволенням ділюся - 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Odesseya12 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Лікар просто неймовірний! Якщо народжувати, то сумнівів бути не може тільки до Олександра Ілліча! Професіонал, майстер своєї справи.
|
|
| |