Найкращий гінеколог Одеси
|
|
Капітоліна | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий гінеколог Одеси
Дівчата, поділіться враженнями про пологові будинки Одеси? Чи є там нормальні лікарі, акушери, до кого краще йти народжувати?
|
|
| |
Зіновія | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Можу рекомендувати Полюлях Оксану Анатоліївну з п'ятого пологового будинку. Дуже уважне і чуйне ставлення до жінок і малюків! Дуже рекомендую її, як чудового фахівця для ведення вагітності та пологів!
|
|
| |
Капека | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Оксана Анатоліївна - лікар із великої літери. Коли дізналася про свій прекрасний стан, цілеспрямовано прийшла саме до неї, адже 8 років тому вона допомогла народитися моєму молодшому брату. Незважаючи на труднощі, які виникли, інший лікар міг розгубитися, а її вміння орієнтуватися в складній ситуації, професіоналізм і досвід врятували маленьке життя!
|
|
| |
Владилена | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Моя вагітність проходить дуже легко завдяки Оксані Анатоліївні, грамотним призначенням. З таким лікарем не страшно. Сміливо можу рекомендувати тим, хто в пошуках свого гінеколога.
|
|
| |
Ветта | Повідомлення # 5 |
Майор
| Дуже рада, що мені порекомендували Подоляна А.І. з сьомого пологового будинку, що народжувала разом із ним, бо сама я не змогла народити і Олександр Ілліч прийняв вчасно важливе рішення екстрено кесарити, швидко все підготували і прооперували. Тепер у нас є здоровий малюк, а в нього здорова мама! Ніколи не знаєш, як усе може обернутися під час пологів, тому для себе ми вибрали найкращого фахівця! І всім рекомендуємо!
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Загалом Олександр Ілліч - це найкращий лікар, якого я взагалі зустрічала за своє життя. У ньому добре все і професіонал, і дуже добра, чуйна ввічлива людина.
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Народжувала у Подоляна Олександра Ілліча, він - справжній професіонал своєї справи. Дії лікаря були чіткими і тактика ведення пологів, вважаю, обрана правильна, завдяки чому я змогла народити сама.
|
|
| |
Матрона | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Доброго дня, дівчатка, залиште контактну інформацію про акушера Полюлях О.А..
|
|
| |
Капека | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Акушерка-гінекологиня Полюлях Оксана Анатоліївна, завідувачка 1 акушерського відділення 5го пологового будинку вулиця Маршала Говорова 28, телефон 0973540073.
|
|
| |
МарьяКо | Повідомлення # 10 |
Майор
| Мене зацікавив акушер Подолян, можете залишити його дані.
|
|
| |
Оліса | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Акушер-гінеколог Подолян Олександр Ілліч, пологовий будинок №7 просп. Космонавтів, 11б телефон 0960390029, 0667225294
|
|
| |
Єфросинія | Повідомлення # 12 |
Майор
| На мій погляд, це найграмотніші акушери нашого міста.
|
|
| |
Капітоліна | Повідомлення # 13 |
Майор
| Спасибі всім, що не залишилися осторонь, а відгукнулися на моє запитання.
|
|
| |