Найкращий гінеколог акушер 7 пологового будинку Одеси
|
|
Серафимка | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий гінеколог акушер 7 пологового будинку Одеси
Добрий день! Підшукую собі пологовий будинок, а ну дівчатка хто що порадить, мені потрібен хороший лікар, хто спеціалізується на кесаревому розтині.
|
|
| |
Ревміра | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Із сьомого пологового будинку можу порекомендувати Подоляна Олександра Ілліча, він несе в собі заряд позитивних емоцій, який передається і його пацієнтам, а це дуже важливо в процесі пологів.
|
|
| |
Мстислава | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Загальні враження від Олександра Ілліча та пологового будинку загалом виключно позитивні. Питання з вибором лікаря для наступних пологів у мене не виникне, порекомендую також Олександра Ілліча всім, хто планує вагітність і пологи.
|
|
| |
Нонна | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Завдяки Олександру Іллічу на світ з'явилися двоє моїх дітей. Це лікар - професіонал і майстер своєї справи, чуйна і чуйна людина, але найголовніше - він завжди знайде вихід із будь-якої ситуації, швидко і чітко ухвалюючи рішення.
|
|
| |
Неллі75 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Олександра Ілліча мені порадили, і я жодного разу не пошкодувала про свій вибір. Незважаючи на те, що операція була не найпростішою, а мій анамнез, м'яко кажучи, залишав бажати кращого, все завершилося благополучно для мене і моєї дівчинки. Шов просто зразковий, у реанімації я провела зовсім небагато часу, відновлення йшло швидкими темпами. Удвічі приємно, що і лікарі, які постійно спостерігають за мною, сказали, що операцію зроблено просто чудово.
|
|
| |
Селена | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Раджу звернутися вам у п'ятий пологовий будинок до Полюлях Оксани Анатоліївни. Професіонал, уважний і чуйний фахівець! Незважаючи на екстреність операції в моєму випадку, для дитини все закінчилося з мінімальними наслідками, і синок швидко відновився.
|
|
| |
Найда | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| Оксана Анатоліївна - чудовий лікар, сподобався її підхід до організації родового процесу! Дуже ввічливе і терпиме ставлення до пацієнтів, що дуже важливо під час переймів. Пояснює все грамотно і доступно. Завдяки її порадам, пологи пройшли швидко. Побільше б таких лікарів!
|
|
| |
дила | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Оксана Анатоліївна - чудовий лікар, справжній професіонал своєї справи, хороша і чуйна людина. Блискуче провела операцію кесаревого розтину. Після операції шов швидко заживає і стає майже непомітний.
|
|
| |
Георгіна | Повідомлення # 9 |
Майор
| Завдяки її професіоналізму на світ з'явилися двоє моїх хлопчиків. Після народження першого, не було жодних сумнівів, до якого лікаря звертатися вдруге.
|
|
| |
Патрісія | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Усім добрий день! Можна дізнатися контактні телефони цих гінекологів?
|
|
| |
Найда | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Даю вам особистий телефон Полюлях Оксани Анатоліївни - 097-354-00-73.
|
|
| |
Неллі75 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| А я залишаю телефони Олександра Ілліча - 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Серафимка | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Спасибки всім, я тепер з'ясувала які у нас акушери найкращі!
|
|
| |