Хороший гінеколог акушер 5 пологовий будинок Одеси
|
|
Дульсінея | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший гінеколог акушер 5 пологовий будинок Одеси
Здраствуйте! Поділіться досвідом дівчата! Хотілося б більше дізнатися, які у нас в Одесі акушери найдосвідченіші та найпрофесійніші. Насамперед хотілося б почути за п'ятий пологовий будинок, але також цікавлять і інші.
|
|
| |
Лучик | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я народжувала другу дитину в п'ятому пологовому будинку у Полюлях О.А.. Тільки завдяки її професіоналізму, грамотній допомозі та порадам у нас народився прекрасний син. Тільки позитивні емоції від неї і пологового будинку.
|
|
| |
Сафія | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Найкращий лікар! Народжувала в неї минулого року. Протягом пологів була поруч, говорила, що і як робити! Результат - народила сама, жодного розриву, здорова дитина! Зараз збираюся за другою дитиною. Народжувати буду тільки в неї! Професіонал у своїй справі! З таким лікарем можна народжувати щороку! Рекомендую всім!
|
|
| |
gorgia67 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Полюлях Оксана Анатоліївна - дуже хороший акушер. Приймала другу дитину. Ставлення і професіоналізм на вищому рівні. За третьою дитиною якщо наважуся піти, то тільки до неї піду. Рекомендую!
|
|
| |
mirra | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Дуже хороший лікар. Народжувала другу дитину, вона мене кесарила. Все зробила акуратно, ставлення чудове. Зараз вагітна третьою і буду народжувати тільки в Оксани Анатоліївни!
|
|
| |
Nira1 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дівчата, якщо ви вирішите народжувати в другому пологовому будинку раджу звернутися до Подоляна Олександра Ілліча. Робив мені КР. Дитина була 5250, все пройшло добре, десь без його допомоги не вийшов би мій богатир. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Адельфіна | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Найкращий лікар! Вчасно зроблене КР, дитина здорова, зелених вод не наковталася, шов ідеальний, після операції вже бігала через тиждень! Дякую Олександру Іллічу щодня за здорову дитину!
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Народжувала в грудні 2020 року, дитина друга, страшенно боялася, тому що перші пологи були досить важкі. Але, спасибі Олександру Іллічу, все пройшло добре.
|
|
| |
Camilla1992 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Через гіпоксію плода мені екстрено зробили КР. Завдяки Олександру Іллічу в неї золоті ручки, мій малюк народився здоровим.
|
|
| |
Беатріс | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Як можна зв'язатися з цими акушерами? Якщо у вас залишилися номери телефонів, поділіться, будь ласка.
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Звертайтеся, 0960390029, 0667225294 - Подолян Олександр Ілліч.
|
|
| |
gorgia67 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Полюлях Оксана Анатоліївна - 097-354-00-73.
|
|
| |
Дульсінея | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую, що відповіли на мої запитання.
|
|
| |