Найкращий гінеколог акушер 5 пологовий будинок Одеса
|
|
Bozena | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий гінеколог акушер 5 пологовий будинок Одеса
Дівчата, хто недавно народжував, поділіться своїми враженнями про пологові будинки, порадьте. Ще допоможіть вибрати грамотного акушера, щоб не страшно було за себе і дитину.
|
|
| |
Мідея | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Bozena ( ) Найкращий гінеколог акушер 5 пологовий будинок ОдесаДівчата, хто недавно народжував, поділіться своїми враженнями про пологові будинки, порадьте. Ще допоможіть вибрати грамотного акушера, щоб не страшно було за себе і дитину. Я своїх двох дітей народила в пологовому будинку №5 у Полюлях Оксани Анатоліївни. Я вважаю її - найкращою з найкращих! Дякую такому лікарю за талант і компетентність. Лікар від Бога! Потрапивши до неї, будьте впевнені - пологи будуть легкими і щасливими.
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Найкращий лікар, знає свою справу! Дуже дбайливо ставиться до пацієнтів. Народжувати з такою лікаркою не страшно, робить усе, щоб усі залишилися здоровенькими і живими. Якщо надумаю ще раз народжувати, то тільки в Оксани Анатоліївни!
|
|
| |
Роуз | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Дуже гуманне ставлення до жінки на пологах. Уважний, акуратний акушер. Жодного разу не нагрубила, навпаки, дуже підтримала емоційно в процесі народження дитини. Приємна в спілкуванні. Високопрофесійна. Рекомендую тільки акушера Полюлях О.А.!
|
|
| |
Багдана | Повідомлення # 5 |
Сержант
| У мене приймав пологи Подолян Олександр Ілліч, народжувала я в 7-му пологовому будинку, дуже компетентний лікар, фахівець своєї справи! Я в захваті від його роботи! З ним не страшно народжувати! Все пройшло так швидко і легко, що я навіть і не очікувала! Можу сміливо рекомендувати Олександра Ілліча, ґрунтуючись на особистому досвіді.
|
|
| |
МонаЛіза | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Чудовий лікар! Уважний, доброзичливий, грамотний. Лікар від Бога! Дуже йому вдячна! Допоміг моїй принцесі з'явитися на світ за допомогою кесаревого.
|
|
| |
Каміла145 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Обрала як акушера Подоляна А.І. і не пошкодувала. Людина з великої літери, дуже делікатна, з почуттям гумору, дуже мисляча, вона приймає правильні рішення в складних ситуаціях. Була в нього на КР, усе супер пройшло, швидко, оперативно.
|
|
| |
РозанаУВ | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Девоньки, миленькі, дайте, будь ласка, телефон акушера Полюлях О.А.
|
|
| |
Люда1980 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Тримайте і звертайтеся - 0973540073.
|
|
| |
Ляда | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Мені хочеться народжувати в 7-му пологовому будинку, залиште телефон Олександра Ілліча.
|
|
| |
МонаЛіза | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Телефонуйте, дуже хороший акушер - 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Феодосія | Повідомлення # 12 |
Майор
| Погоджуся з вищеописаними акушерами, краще за них немає в Одесі!
|
|
| |
Bozena | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Вдячна всім, що дали конкретну інформацію.
|
|
| |