Найкращий гінеколог 5 пологового будинку Одеса
|
|
Esmeralda | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий гінеколог 5 пологового будинку Одеса
Доброго дня пані, які вже народжували! Мені належить народжувати в п'ятому пологовому будинку, але ніяк не можу визначитися з лікарем. Допоможіть мені з цим питанням, залиште свої коментарі, з ким краще домовлятися.
|
|
| |
Amira | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Другу дитину я народжувала в пологовому будинку №5. Моїм лікарем була Полюлях Оксана Анатоліївна. Я дуже задоволена, що обрала саме її і дуже їй вдячна за всю допомогу, надану мені і до пологів, і під час! Від лікаря я відчувала потужну підтримку, вона підказувала, керувала, допомагала морально. Я народила свою другу дитину без жодних проблем. Порівняно з першими пологами - ці просто казковими були.
|
|
| |
Алія1994 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Оксана Анатоліївна - неймовірна людина і прекрасний лікар. Народжувала з нею двох і, якщо втретє наважуся, то тільки до неї знову. Усім вагітним знайомим гаряче рекомендую звертатися до акушерки Полюлях.
|
|
| |
PchelkaMaya | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Це найкращий лікар! Усе життя будемо їй вдячні! 20 квітня 2020 року Оксана Анатоліївна виконала кесарів професійно, швидко, чітко - я навіть не встигла схаменутися, а тут уже й синочок з'явився! Шов зробила ювелірний! Вона - ідеальний лікар. За другим тільки до неї підемо!
|
|
| |
Бєляєва1993 | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Відмінний лікар. Побільше б таких у нашій країні. Усе зробила чітко, грамотно і спокійно.
|
|
| |
Астра1979 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Тільки позитивні емоції від пологів під наглядом такого професіонала, як Полюлях Оксана Анатоліївна, уважна, що особливо важливо жінці, після не страшно народжувати ще дітей.
|
|
| |
Єрьоміна | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Прекрасний лікар! Уважна, професіонал своєї справи! Побільше б таких лікарів. Незважаючи на мою не зовсім адекватну поведінку під час пологів, заспокоювала, допомагала. Після пологів підходила до мене постійно, приходила в палату. Дуже задоволена.
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Оксана Анатоліївна - лікар від Бога! Професійний, спокійний, чуйний. І першу, і другу дитину народжувала з нею. З цим лікарем не страшно нічого, незважаючи на спосіб розродження і вагу дитини - завжди намагається мінімізувати наслідки для здоров'я матері і дитини!
|
|
| |
Astrid | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Приймала пологи у мене Полюлях Оксана Анатоліївна і вела вагітність. Більш трепетне ставлення я ніде не зустрічала. Акушерка Від Бога, інших слів немає! Всім раджу тільки її!
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Відмінний лікар! Минулого року народила доньку без ускладнень. Цей лікар показала свій професіоналізм, тепер із другою дитиною хочу тільки до Оксани Анатоліївни.
|
|
| |
Ясміна | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| Здраствуйте, дайте, будь ласка, контактну інформацію про акушера Полюлях.
|
|
| |
Апрелія | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Полюлях Оксана Анатоліївна, завідувачка 1 акушерського відділення 5го пологового будинку вулиця Маршала Говорова 28, телефон0973540073.
|
|
| |
Ава | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Із цим лікарем нічого не страшно! Усіх трьох народжувала в цьому пологовому будинку з Оксаною Анатоліївною.
|
|
| |