Гінекологи 7 пологового будинку Одеси
|
|
Nastua07 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінекологи 7 пологового будинку Одеси
Добрий вечір! Питання до тих, хто народжував в останні роки в Одесі. Порадьте грамотного акушера, з яким народжувати не страшно і він не розгубиться у важку хвилину.
|
|
| |
Агафонова | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Народжувала в Подоляна Олександра Ілліча в грудні 2021 року, залишилася дуже задоволена. Лікар просто супер. Усе пройшло так, як і хотіла, коли почалися перейми, я зателефонувала лікарю, він сказав їхати в пологовий будинок. Поки оформляли і переводили в пологовий зал, лікар уже приїхав, підходив часто, дивився, підбадьорював, розмовляв. Допоміг з'явитися на світ моїй доньці. Дуже рекомендую цього лікаря.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Олександр Ілліч - прекрасний лікар у всіх відношеннях! Народила в нього двох дітей: сина 2018 року і доньку 2022 року. В обох випадках усе пройшло чудово, діти здорові, я теж. Допомагав призначеннями протягом вагітності, під час других пологів народжували без епідуральної анестезії, все пройшло навіть краще і швидше, ніж першого разу!
|
|
| |
поліна35 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Кому не потрібні сюсюкання, а грамотні чіткі дії, то це ваш лікар. Мені потрібен був саме такий. Хто допоможе народити самостійно, а якщо щось піде не так, то врятує і мене, і дитину. У моєму випадку Олександр Ілліч нас врятував.
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Найкращий лікар: народжувала в нього 2020 року. Дуже спокійний і впевнений, інтелігентний і справжній професіонал.
|
|
| |
Гавриїла | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| А я хочу порекомендувати дуже грамотного акушера Полюлях Оксану Анатоліївну. У мене були дуже довгі і важкі пологи, але завдяки їй все пройшло успішно!
|
|
| |
Віринея | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Оксана Анатоліївна - чудовий лікар! Професіонал своєї справи! Народжувала у неї двох дітей, у 2017 році та 2021. Мало того що я народжувала у неї, так ще й рекомендувала подругам, троє у неї народили за моєю рекомендацією, і теж у захваті від неї. Вона дуже уважна до пацієнток.
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Чудова лікарка, народжувала в неї 9.06.19, зробила кесарів розтин, оскільки за показаннями не можна народжувати самій, дуже задоволена, зробила все акуратно і практично не боліло! Другого піду тільки до Оксани Анатоліївни народжувати.
|
|
| |
Caroline | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Дуже хороший лікар. Це мої треті пологи, тож є з чим порівняти. Розумна, уважна, відповідала на запитання і пояснювала, що до чого в процесі пологів. У мене було багатоводдя і великий малюк, важко було народити його, хоча помилково думала, що треті пологи, народжу швидко і не складно. Усе пройшло благополучно. Дуже вдячна Оксані Анатоліївні і вважаю, що з лікарем нам із сином пощастило.
|
|
| |
Sashhha | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Зацікавили ці акушери, поділіться, будь ласка, контактними даними цих лікарів.
|
|
| |
Гликерія | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Полюлях Оксана Анатоліївна приймає в 1-му акушерському відділенні 5-го пологового будинку на Маршала Говорова 28, особистий телефон - 0973540073.
|
|
| |
Ніна22 | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Подолян Олександр Ілліч, приймає пологи в 7-му пологовому будинку Одеси на Космонавтів 11Б, телефони - 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Nastua07 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Найбільша подяка за поради!
|
|
| |