Найкращий гінеколог 5 пологового будинку Одеси
|
|
Шура1990 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий гінеколог 5 пологового будинку Одеси
Дівчата, хто народжував у п'ятому пологовому будинку, кого можете порадити з хороших акушерів? Також цікавлять акушери і з інших пологових будинків.
|
|
| |
Inga1983 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| На мій погляд із грамотних у п'ятому пологовому будинку тільки Полюлях Оксана Анатоліївна, її я можу сміливо рекомендувати.
|
|
| |
Наталія | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Таких уважних лікарів, на жаль, на даний час зустрінеш рідко, але Оксана Анатоліївна показала свою тактовність, ввічливість і професіоналізм! Одним словом - чудовий лікар! Народжувала в неї першу дитину. Усе пройшло на найвищому рівні. Пологи пройшли просто чудово і всі страхи, які були, просто пішли!
|
|
| |
Barbara0 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Оксана Анатоліївна дуже досвідчений лікар, який знає свою справу! Мої пологи були досить складними. Як підсумок: заплутана дитина в пуповині, зелені води і екстрене кесарів розтин. Оксана Анатоліївна зробила все, щоб мій малюк з'явився на світ здоровим!
|
|
| |
Настасья | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Мені дуже сподобалося народжувати в Оксани Анатоліївни. Так склалося, що спочатку у мене був укладений контракт з іншим лікарем, але за збігом обставин я народжувала у Оксани Анатоліївни, і шалено цьому рада. Пологи пройшли відмінно і легко. Лікар дуже тактовна, весь час підбадьорювала і підказувала, що потрібно робити. Я народила вдень, а ввечері вже забула, що народжувала. Пологами і ставленням залишилася задоволена. Усім своїм подругам буду рекомендувати цього лікаря.
|
|
| |
Розалія70 | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Особливо комфортно з такою лікаркою, як Полюлях Оксана було під час пологів. Це саме той підхід, який потрібен будь-якій жінці в такий непростий момент.
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| А мені хочеться порекомендувати дуже професійного акушера з другого пологового будинку - Подоляна Олександра Ілліча. Відмінний фахівець своєї справи! Лікар вищого класу! Приймав у мене пологи, все пройшло на висоті! Побільше світу таких лікарів!
|
|
| |
Нісса | Повідомлення # 8 |
Сержант
| 14 травня 2022 р. у мене народилася донька! Завдяки Олександру Іллічу мої перші пологи пройшли ідеально! Донька народилася здорова, моє відновлення проходить гладко. Рекомендую!
|
|
| |
Радмила | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Другі пологи, багато страхів після перших. Але з Олександром Іллічем я зрозуміла, що пологи це прекрасно. Я відчула величезне задоволення від процесу. Турботливий і уважний. А головне - завжди на позитиві, що допомагає відволіктися і приймати все тільки з посмішкою.
|
|
| |
Anni1 | Повідомлення # 10 |
Майор
| Це були мої другі пологи, і це просто захват. Все пройшло ідеально, а шви Олександра Ілліча після КР - це окремий вид мистецтва.
|
|
| |
Парасковія | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дівчата, дайте контакти цих акушерів, буду визначатися, у кого народжувати.
|
|
| |
Радмила | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Подолян Олександр Ілліч, працює в 7-му пологовому будинку на Космонавтів 11Б, телефон 0960390029, 0667225294
|
|
| |
Розалія70 | Повідомлення # 13 |
Лейтенант
| Полюлях Оксана Анатоліївна, приймає в 1-му акушерським відділенням 5го пологового будинку на Маршала Говорова 28, телефон 0973540073.
|
|
| |