Найкращі гінекологи 5 пологового будинку Одеса
|
|
Elizabeth | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі гінекологи 5 пологового будинку Одеса
Дівчата, порадьте, будь ласка, хорошого акушера для планового кесаревого розтину.
|
|
| |
Ілена | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Рекомендую Подоляна Олександра Ілліча. Прекрасний фахівець! Вдячна йому за прекрасно виконану операцію кесаревого розтину, завдяки якій, 29.06.2022 на світ з'явився наш чудовий син! Уважний і дуже грамотний не тільки як лікар, фахівець своєї справи, але і як людина!
|
|
| |
Kasatka | Повідомлення # 3 |
Полковник
| Я раджу Полюлях Оксану Анатоліївну. Це найкращий у світі лікар! Вона допомогла з'явиться на світ моїй донечці Марії 07.01.2022 року. Було кесареве, все зробила ідеально. Усім раджу цього лікаря.
|
|
| |
Рікарда | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Чудовий лікар! Найкращий! Так, він неговіркий і не сюсюкається, але він майстер своєї справи! Притому з великої літери! Олександр Ілліч робив мені кесарів розтин - терпляче чекав, поки мала сама почне вилазити, потім виправляв те неподобство, що накоїли лікарі під час минулого кесаревого.
|
|
| |
Iren4 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| У мене було планове КР. Операція пройшла швидко, шов хороший. Наступного дня спокійно вставала і ходила. Дуже задоволена Оксаною Анатоліївною, анітрохи не пошкодувала, що звернулася до неї! Професіонал у своїй справі. Чуйна, рішуча, уважна, максимум інформації, говорить по справі. Наступного разу тільки до неї!
|
|
| |
Артамонова | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У мене було екстрене кесарів розтин. Олександр Ілліч дуже ввічливий, спокійний. Зробив спінальну анестезію дуже акуратно і при цьому підтримував морально. Усе пройшло на вищому рівні!
|
|
| |
Liana | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| У липні 2021 року я потрапила до Оксани Анатоліївни на свої перші пологи. І залишилася задоволена. Видно, що лікарка любить свою професію і сумлінно виконує свої обов'язки.
|
|
| |
Беспалова | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Олександр Ілліч просто професіонал своєї справи, лікар від Бога! Другий кесарів розтин у нього.
|
|
| |
Selma | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Було КР, оскільки моя дочка важила 6500. Все пройшло чудово, шов акуратний. Сподобалося ставлення, Оксана Анатоліївна дуже уважна, постійно відвідувала, одним словом - я в захваті! Якщо наважуся на другого, то тільки до неї!
|
|
| |
АннаБерезина | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Дівчата, напишіть де і як можна знайти цих акушерів.
|
|
| |
Беспалова | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Акушер-гінеколог Подолян Олександр Ілліч, 7 пологовий будинок Одеси Космонавтів, 11б, телефони 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Liana | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Акушерка-гінекологиня Полюлях Оксана Анатоліївна, завідувачка 1 акушерського відділення 5го пологового будинку вулиця Маршала Говорова 28, телефон 097-354-00-73.
|
|
| |
Elizabeth | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Дівчатка, вдячна всім за рекомендації!
|
|
| |