Найкращі акушери 1 пологового будинку Одеса
|
|
Люся45 | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі акушери 1 пологового будинку Одеса
Здрастуйте! Перебуваю на 30 тижні, планую народжувати в першому пологовому будинку. Можете підказати хорошого акушера в першому пологовому будинку або краще йти в інший пологовий будинок. Чекаю на ваші рекомендації.
|
|
| |
Марьяна | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Мій висновок такий: для того, щоб у вас були хороші пологи, треба вибирати не гучну клініку, а саме лікаря. І йти тільки до лікаря, у якого народили ваші знайомі і результат пологів позитивний. Перший пологовий будинок рекомендувати не можу, я там втратила свою першу дитину.
|
|
| |
Клара | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| У 2020 році втратила малятко в пологовому будинку №1 на терміні 24 тижні. Заплатила чималі гроші, вийшла без дитини, з величезним швом від пупка й опіками на попереку. Лежала на збереженні в цьому пологовому будинку, УЗД дивилися 4 різних фахівця і не могли зійтися в єдиній думці, тому кожен день огляд ще був і руками... Відчувала себе піддослідним кроликом. Після всіх цих маніпуляцій почалася кровотеча, яку не намагалися зупинити: чекали, що припиниться сама. У підсумку, ледве залишилася жива і втратила дитину. Не раджу туди звертатися!
|
|
| |
Ася5 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Мені внутрішній шов зроблено так, що через рік мені доводиться його переробляти. Загалом, я благаю, якщо є вибір, не варто ризикувати.
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Дівчата, куди ж тоді звернутися, адже перший пологовий будинок вважається найкращим?
|
|
| |
Калерія | Повідомлення # 6 |
Майор
| Потрібно вибирати акушера, а не пологовий будинок. Я народжувала в сьомому пологовому будинку і можу порекомендувати Подоляна Олександра Ілліча. Все життя мене лякали пологами, але завдяки цій людині, вони пройшли як свято, Олександр Ілліч світлий, позитивний, неймовірна людина і дуже грамотний лікар, все пройшло без болю, розривів і негативних спогадів, якщо ще коли-небудь буду народжувати, мрію опинитися у цього лікаря!
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Олександр Ілліч - акушер від бога, все дуже чітко і зрозуміло мені пояснював і керував кожним етапом. Коли перейми стали сповільнюватися, показав вправи, щоб їх розігнати. Все природно і без зайвого медикаментозного втручання. Шви були ідеальні! Почуття гумору акушера Подоляна допомагає не думати про погане і знімає стрес. Пологи згадую, як супер приємний досвід.
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Я рекомендую звернутися в п'ятий пологовий будинок до акушерки Полюлях Оксани Анатоліївни. Вона - професіонал своєї справи, чуйна і добра людина! Мої пологи, які приймала, пройшли на вищому рівні, професійно, спокійно, без ускладнень, з великою підтримкою! Дякую Богу, що потрапила саме до Оксани Анатоліївни.
|
|
| |
Ірида | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Оксана Анатоліївна - прекрасний лікар! Народжувала в неї і народила сама! Дуже довго вибирала лікаря, і рада, що доля привела до неї. Уважна, завжди на зв'язку, підбадьорювала і дуже завжди дбайливо оглядала. Свої пологи згадую з посмішкою! Сподіваюся, ще не раз ми зустрінемося і повторимо такий щасливий момент! Щиро раджу і дякую їй!
|
|
| |
Румія | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Ви можете поділитися контактами цих акушерів?
|
|
| |
Яда | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Оксана Анатоліївна Полюлях працює в п'ятому пологовому будинку на Говорова 28, особистий телефон - 0973540073.
|
|
| |
Анжела38 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Акушер-гінеколог Подолян Олександр Ілліч, приймає в 7 пологовому будинку на Космонавтів, 11б, контактні телефони - 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
Люся45 | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Дякую, що не залишилися осторонь і порадили. Тепер я буду знати за перший пологовий будинок.
|
|
| |