Акушери 1 пологового будинку Одеси
|
|
Тонька | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Акушери 1 пологового будинку Одеси
Добрий день! Порадьте мені хорошого акушера з пологового будинку №1, хочу народжувати в ньому, чула, що це дуже хороший пологовий будинок.
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Жахливий пологовий будинок, я пошкодувала, що для народження другої дитини вибрала цей заклад. Не робіть моїх помилок, не вірте красивій рекламі про комфортні пологи. Є ймовірність того, що якщо у вас буде слабка пологова діяльність - можуть пустити все на самоплив, пощастить-дитина буде здорова, не пощастить - буде інвалід.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 3 |
Майор
| У 1-й пологовий будинок мені дали направлення. Я приїхала в приймальне відділення о 16:00. Огляд лікаря у мене був тільки о 21:40. Весь цей час я сиділа в приймальному відділенні і чекала. Термін вагітності був 40 тижнів. О 23:40 мене визначили тільки в палату... На ранок був дуже жорсткий огляд лікарем. Після чого я забрала документи і пішла. Так, гарний пологовий будинок, але персонал там жахливий!
|
|
| |
Архідея | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Мені здається, ціна, яку ми платимо, достатня, щоб забезпечити більш комфортні умови допологового спостереження. Чекати УЗД по 2 години на 9 місяці вагітності - болісно. Не рекомендую вибирайте краще інший пологовий будинок.
|
|
| |
Огнеса | Повідомлення # 5 |
Полковник
| Дівчата, куди ж все-таки краще звернутися, хто в якому пологовому будинку народжував і в якого акушера.
|
|
| |
Дама | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Я народжувала у Полюлях Оксани Анатоліївни в пологовому будинку №5. Відразу відчула спокій після знайомства з нею на прийомі. Відразу обговорили найменші нюанси майбутніх пологів. Полюлях О.О. допомогла мені народити із задоволенням, назавжди запам'ятавши цей чудовий день. Мені Оксана Анатоліївна здалася врівноваженою, обізнаною, високопрофесійною і тонкою в усіх відношеннях. Я дуже рада, що народжувала в неї.
|
|
| |
Машуня | Повідомлення # 7 |
Майор
| Чудовий фахівець, професіонал своєї справи! Завдяки Полюлях О.О. та її команді пологи пройшли дуже м'яко. Дуже рада, що подруга порекомендувала мені цього чудового акушера, а тепер вам її раджу.
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Мені хочеться порекомендувати ще одного талановитого акушера із сьомого пологового будинку, у якого я сама народжувала - Подоляна Олександра Ілліча. Він - лікар від Бога! Професійний, спокійний, чуйний. І першу, і другу дитину народжувала з ним. З цим лікарем не страшно нічого, незважаючи на спосіб розродження і вагу дитини - завжди намагається мінімізувати наслідки для здоров'я матері і дитини!
|
|
| |
Еллі | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Приймав пологи у мене Подолян Олександр Ілліч і вів вагітність. Більш трепетне ставлення я ніде не зустрічала. Акушер Від Бога, інших слів немає! Усім раджу тільки його!
|
|
| |
Пелагея | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Дівчата, можна дізнатися дані цих лікарів?
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Тримайте особисті телефони Подоляна Олександра Ілліча - 0960390029, 0667225294, звертайтеся, дуже хороший акушер.
|
|
| |
Ніла | Повідомлення # 12 |
Лейтенант
| Полюлях Оксана Анатоліївна - 097-354-00-73, пологовий будинок №5 Говорова 28, мої пологи відбулися у неї чудово.
|
|
| |
Тонька | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дякую, мені все зрозуміло за перший пологовий будинок!
|
|
| |