Найкращі гінекологи 1 пологового будинку Одеса
|
|
Аніса | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращі гінекологи 1 пологового будинку Одеса
Добрий день форумчани! Цікавлять відгуки про перший пологовий будинок, чи варто в ньому народжувати? Також порекомендуйте хорошого акушера, з яким варто домовитися. Сподіваюся на вашу допомогу.
|
|
| |
Дея | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я в цьому пологовому будинку втратила дитину. Досі впевнена у винуватості пологового будинку. Усі подробиці згадувати не буду, занадто важко досі. Дитина, до речі, не тільки в мене померла. Робили кесарів розтин, зашили погано, були свищі. А ще наркоз. Не знаю, що робили, але я відчувала дикий біль. Рекомендую вам обходити цей пологовий будинок стороною.
|
|
| |
Леоніда | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Просто жахливий пологовий будинок. Точніше, люди, які працюють у ньому. Були розриви, зашили так жахливо, що тепер дуже мучуся. У підсумку я - вся незрозуміло як зашита, у дитини гідроцефальний синдром і гіпоксія, - "молодці".
|
|
| |
Ілона25 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Народжувала в грудні 2021 року, під час пологів, як я дізналася пізніше, у доньки була зламана ключиця, а в мене були внутрішні розриви! Дівчата, вирішуйте, чи потрібен вам такий пологовий будинок?
|
|
| |
Психея | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Дівчата, а в який пологовий будинок краще йти? Може скажіть, який акушер найкращий?
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Рекомендую акушера Подоляна Олександра Ілліча із сьомого пологового будинку. Завдяки його професіоналізму, правильним і своєчасно ухваленим рішенням, зі мною і малятком все добре. Думала, що буду народжувати сама, але в підсумку було показання до планового кесаревого. Шов дуже швидко став схожий на просту подряпину, процес відновлення проходить без ускладнень. Жодного разу не пошкодувала, що вибрала цей пологовий будинок і Олександра Ілліча!
|
|
| |
Краля | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Лікар просто неймовірний, дуже інтелігентний, акуратний, тактовний, сучасний, одразу видно, що людина - професіонал своєї справи. Був плановий кесарів розтин. Олександр Ілліч провів операцію чітко й акуратно. Під час операції виникли несподіванки, він із ними впорався на відмінно! Мої найкращі рекомендації!
|
|
| |
Міра20 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Народжувала з Олександром Подоляном другу дитину, не помилилася з вибором, лікар ідеальний. Дуже приємний, тактовний, за м'якими пологами рекомендую звертатися до нього.
|
|
| |
Лія | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Дуже сподобалося народжувати в п'ятому пологовому будинку в Полюлях Оксани Анатоліївни, всім рекомендую. Народжувала з ускладненнями, ніколи не думала, що акушер може так уважно ставитися до пацієнта, перейнятися його переживаннями. Чудовий лікар, який знає свою справу, дуже кваліфікований. Побільше б таких лікарів у наш час.
|
|
| |
Констанція | Повідомлення # 10 |
Лейтенант
| Я народжувала з Оксаною Анатоліївною. Вона знає свою справу, надала величезну допомогу і підтримку, багато в чому завдяки їй я змогла сама народити. Хоч я і поводилася неадекватно, вона з розумінням все це сприймала і продовжувала виконувати свої обов'язки відповідально і сумлінно. Можна тільки радіти, що потрапила в руки справжнього професіонала.
|
|
| |
Мілена | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дівчата, залиште контакти цих акушерів?
|
|
| |
Лія | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Звертайтеся до Оксани Анатоліївни в п'ятий пологовий будинок, особистий телефон - 0973540073.
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 13 |
Підполковник
| Акушер-гінеколог Подолян Олександр Ілліч, працює в 7 пологовому будинку Одеси на Космонавтів, 11б, 0960390029, 0667225294.
|
|
| |