Акушерка Одеса ціни
|
|
Jenny77 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Акушерка Одеса ціни
Форумчанки! Я перебуваю на восьмому місяці вагітності, порадьте грамотного акушера, до якого можна звернутися без остраху за своє здоров'я і здоров'я малюка.
|
|
| |
Володимира | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Я можу порекомендувати Полюлях Оксану Анатоліївну з п'ятого пологового будинку, сама в неї народжувала. Завдяки їй мої пологи пройшли дуже злагоджено і добре. Донька була в тазовому передлежанні. По-перше, професіоналізм лікаря на висоті. По-друге, людина вміє спрямувати і налаштувати на роботу.
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Приголомшливий лікар - Полюлях О.А! Народжувала у квітні шляхом КР. Це вже друге КР, тож є з чим порівняти. Оксана Анатоліївна дуже уважна, турботлива і неймовірно позитивна! Вона просто заряджає енергією. А її відданість і любов до професії неможливо не відчути. До такого лікаря хочеться повернутися!
|
|
| |
Інара | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Я також народжувала двох дітей у Оксани Анатоліївни, можу її сміливо рекомендувати. З нею ви будете впевнені, що все пройде відмінно.
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| А мені дуже сподобався акушер із сьомого пологового будинку - Подолян Олександр Ілліч. Прекрасний фахівець, пологи пройшли легко, спасибі йому за високий професіоналізм!
|
|
| |
Флора | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Олександр Ілліч приймав мої перші пологи. Супер-фахівець, дуже уважний і акуратний, все чітко, по справі. Якщо потрібен лікар, який у важку хвилину допоможе зібратися, не розклеюватися, не панікувати, то це якраз він.
|
|
| |
Неллі75 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Рекомендую всім саме Олександра Ілліча! Просто супер професіонал! Завжди уважний, відповість на всі питання... Сміливо народжуйте з ним, не пошкодуєте! За другим тільки до нього!
|
|
| |
Найда | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Планове кесарів з Полюлях Оксаною Анатоліївною в п'ятому пологовому будинку. Усе пройшло чудово. Вона - відмінний і уважний фахівець і дуже приємна людина. Рада, що народжувала з нею і вам раджу.
|
|
| |
Ада | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Величезна подяка і найкращі рекомендації Подоляну Олександру Іллічу за порятунок мене і мого малятка. Лікар з великої літери із золотими руками, колосальним досвідом! Вміє підтримати в скрутну хвилину, швидко зреагувати і тверезо оцінити ситуацію!
|
|
| |
дила | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Добрий день усім! Залиште координати, як можна зв'язатися з цими акушерами.
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Контакти Оксани Анатоліївни - 0973540073, приймає в п'ятому пологовому будинку на Говорова.
|
|
| |
Інга | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| А Олександр Ілліч приймає в сьомому пологовому будинку на Космонавтів 13Б, її номер телефону - 0667225294.
|
|
| |
Fairytail5 | Повідомлення # 13 |
Полковник
| Можу підтвердити це найкращі акушери Одеси.
|
|
| |