Послуги акушера гінеколога Одеса
|
|
tartanya | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Послуги акушера гінеколога Одеса
Здраствуйте, потребую послуг грамотного акушера-гінеколога. Кого можете порадити?
|
|
| |
Amira | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я можу порадити Подоляна Олександра Ілліча з пологового будинку №7. У результаті КС з'явилася на світ моя донечка, це третє кесарів на моєму рахунку і тільки Олександр Ілліч зашив як годиться, а не спотворив мій живіт як попередні лікарі.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| Незважаючи на дуже складні пологи, завдяки Олександру Іллічу, все закінчилося просто чудово! Він справжній професіонал своєї справи і лікар з великої літери!
|
|
| |
Mila26 | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Дуже грамотний і професіонал своєї справи. Олександр Ілліч проводив мені кесарів і все пройшло успішно. Лікар він досить грамотний.
|
|
| |
Броніслава | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Олександр Ілліч врятував мою дитину! Мені навіть страшно уявити, як би все склалося, якби не його знання і професіоналізм. Пологи були складні, але завдяки йому все обійшлося і тепер у мене здорова дитина. Рекомендую!
|
|
| |
Алія1994 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| А мені б хотілося порекомендувати Полюлях Оксану з п'ятого пологового будинку. Я рада, що саме вона приймала у мене пологи! Вони були складними і довгими, але лікар ні на секунду не залишила мене! Вона все зробила суперпрофесійно, і допомогла мені не запанікувати! Для мене вона найкращий акушер!
|
|
| |
PchelkaMaya | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Оксана Анатоліївна вела мою вагітність і приймала пологи. Завдяки їй у мене народився чудовий здоровий малюк - дуже їй вдячна. Уважний, компетентний і відповідальний лікар. Рекомендую до неї звернутися.
|
|
| |
Астра1979 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Оксана Анатоліївна - прекрасний лікар, справжній професіонал! Уважна, чуйна, приємна у спілкуванні, акуратна. Пологи пройшли за найкращим сценарієм, хоча були нюанси зі здоров'я, могло все закінчиться кесаревим розтином, дуже переживала. Лікар зробила все, для м'яких, природних пологів. Сподобалося, що тверезо оцінює ситуацію.
|
|
| |
Агафонова | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Оксана Анатоліївна приймала у мене пологи буквально кілька тижнів тому. Я навіть уявити не могла, що вони пройдуть так легко і відносно швидко. Вона зробила для цього все.
|
|
| |
Северина | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Розкажіть, як можна записатися на консультацію до цих акушерок.
|
|
| |
PchelkaMaya | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Оксана Анатоліївна Полюлях приймає в п'ятому пологовому будинку на Говорова 28, її контактний телефон - 0973540073.
|
|
| |
Броніслава | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Олександр Ілліч працює в сьомому пологовому будинку, зв'язатися з ним можете за телефонами - 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
tartanya | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дівчата, спасибі за відгуки, вже визначилася, у кого буду народжувати.
|
|
| |