важливе питання
|
|
BoryaAndreev | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| так склалося, що будучи вже досить дорослим, я раніше не мав досвіду спілкування зі стоматологами, але тепер з'явилася потреба в тому, щоб вирвати зуб і парочку запломбувати. де в нас в Одесі впораються з цим? це буде мій перший раз, сподіваюся, що потраплю до компетентних фахівців
|
|
| |
YaraOlga | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата BoryaAndreev ( ) так склалося, що будучи вже досить дорослим, я раніше не мав досвіду спілкування зі стоматологами, але тепер з'явилася потреба в тому, щоб вирвати зуб і парочку запломбувати. де в нас в Одесі впораються з цим? це буде мій перший раз, сподіваюся, що потраплю до компетентних фахівців вам дуже пощастило! у мене до 20 років зруйнувалися всі зуби, і вони в мене всі штучні. відповідно, після того, як їх вставили, я вже й забув про проблеми. намагаюся просто доглядати. тож стоматолога поки що не потребую...
|
|
| |
BoryaAndreev | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата YaraOlga ( ) вам дуже пощастило! у мене до 20 років зруйнувалися всі зуби, і вони в мене всі штучні. відповідно, після того, як їх вставили, я вже й забув про проблеми. намагаюся просто доглядати. тож стоматолога поки що не потребую... та ви знаєте, ще незрозуміло, який із варіантів гірший))) що ж, сподіваюся, що хтось іще відгукнеться, а то якось переживаю, більше поради ніде шукати
|
|
| |
Антуанна | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата BoryaAndreev ( ) так склалося, що будучи вже досить дорослим, я раніше не мав досвіду спілкування зі стоматологами, але тепер з'явилася потреба в тому, щоб вирвати зуб і парочку запломбувати. де в нас в Одесі впораються з цим? це буде мій перший раз, сподіваюся, що потраплю до компетентних фахівців це хороше питання....
|
|
| |
vdowencko | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Якраз, мабуть, я потрапив туди, куди потрібно. Знаю одну дуже хорошу клініку, там працює Яременко Яна Миколаївна, дуже грамотний фахівець, хороший лікар. Лікує і лагодить зуби чудово, тож дуже рекомендую Вам звернутися саме туди.
|
|
| |