Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити коректори постави?
Трынделкин Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Як погано коли в дітей проблеми зі здоров'ям ось і мого сина неминуло лихо. Від частого сидіння за комп'ютером у нього нерівна постава і почала боліти спина. Напевно потрібен коректор.

Михайло74 Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
Та ви не переживайте так, зараз у багатьох такі проблеми, головне не вішати носа. Ви ходили до ортопеда? Якщо ні, то моя вам порада, сходіть і в жодному разі не займайтеся самолікуванням.

katuha Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Моєму синові тренер сказав що він дуже сутулитися, і потрібен корсет. І порадив нам скоріше його купити, адже з хребтом жарти погані. Він порадив нам звернути увагу на коректори постави в Розетці, там ми його і купили. Після тижневого використання цього корсета, я помітила, що він став менше сутулитися, і він сказав, що йому стало легше бігати, бо вже грудна клітка не тиснула на легені.  За час носіння корсет не втратив свого вигляду. І у мого сина зникли проблеми з болями в спині і задишкою. Я дуже задоволена результатом. Нехай ваші діти завжди будуть здорові.

Михайло74 Повідомлення # 4
одеський форум
Майор
wink

Трынделкин Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Цитата Михайло74 ()
Та ви не переживайте так, зараз у багатьох такі проблеми, головне не вішати носа. Ви ходили до ортопеда? Якщо ні, то моя вам порада, сходіть і в жодному разі не займайтеся самолікуванням.
Спасибі за пораду, до лікаря обов'язково сходимо, у нас у поліклініці я чула, що дуже гарний ортопед працює і багатьом допомагає, всі хвалять його. А то самолікування загрожує наслідками.

giorgio Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Коректор завжди потрібен для постави, коли зовсім погано себе контролюєте і не займаєтеся спортом.

ІринКа765 Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
У такому разі необхідна консультація ортопеда, оскільки багато коректорів постави, які пропонують у магазинах (навіть спеціалізованих), не враховують особливості дитини. Так, ви можете налаштувати коректор під зріст і вагу дитини, але краще підібрати коректор постави в спеціалізованому місці, наприклад, у медичній клініці, в якій приймає хороший ортопед. Це дасть змогу скорегувати поставу і швидше позбутися проблеми.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: