Де купити коректори постави?
|
|
Трынделкин | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Як погано коли в дітей проблеми зі здоров'ям ось і мого сина неминуло лихо. Від частого сидіння за комп'ютером у нього нерівна постава і почала боліти спина. Напевно потрібен коректор.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Та ви не переживайте так, зараз у багатьох такі проблеми, головне не вішати носа. Ви ходили до ортопеда? Якщо ні, то моя вам порада, сходіть і в жодному разі не займайтеся самолікуванням.
|
|
| |
katuha | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Моєму синові тренер сказав що він дуже сутулитися, і потрібен корсет. І порадив нам скоріше його купити, адже з хребтом жарти погані. Він порадив нам звернути увагу на коректори постави в Розетці, там ми його і купили. Після тижневого використання цього корсета, я помітила, що він став менше сутулитися, і він сказав, що йому стало легше бігати, бо вже грудна клітка не тиснула на легені. За час носіння корсет не втратив свого вигляду. І у мого сина зникли проблеми з болями в спині і задишкою. Я дуже задоволена результатом. Нехай ваші діти завжди будуть здорові.
|
|
| |
Михайло74 | Повідомлення # 4 |
Майор
|
|
|
| |
Трынделкин | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Михайло74 ( ) Та ви не переживайте так, зараз у багатьох такі проблеми, головне не вішати носа. Ви ходили до ортопеда? Якщо ні, то моя вам порада, сходіть і в жодному разі не займайтеся самолікуванням. Спасибі за пораду, до лікаря обов'язково сходимо, у нас у поліклініці я чула, що дуже гарний ортопед працює і багатьом допомагає, всі хвалять його. А то самолікування загрожує наслідками.
|
|
| |
giorgio | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Коректор завжди потрібен для постави, коли зовсім погано себе контролюєте і не займаєтеся спортом.
|
|
| |
ІринКа765 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| У такому разі необхідна консультація ортопеда, оскільки багато коректорів постави, які пропонують у магазинах (навіть спеціалізованих), не враховують особливості дитини. Так, ви можете налаштувати коректор під зріст і вагу дитини, але краще підібрати коректор постави в спеціалізованому місці, наприклад, у медичній клініці, в якій приймає хороший ортопед. Це дасть змогу скорегувати поставу і швидше позбутися проблеми.
|
|
| |