Фітнес
|
|
arabadzhy | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| vk id99296751 Ксенія.
|
|
| |
Veslo | Повідомлення # 2 |
Сержант
| А де будуть заняття?)
|
|
| |
Lugova | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Розклад і вартість хотілося б уточнити?!
|
|
| |
МотЯ | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Хочу спробувати піти на фітнес. Займалася раніше в залі й ходила на танці. Тепер хочу щось нове.
|
|
| |
Gegas | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| А мені набрид фітнес, постійна після нього втома! Перейшла на дієту і здорову їжу в пароварці, що дозволяє мені без навантажень тримати фігуру в нормі!
|
|
| |
OlegGurin | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Одеська область із 23 березня 2021 року потрапила в "червону" коронавірусну зону. У "червоній" зоні заборонено проведення масових заходів (розважальних, спортивних, культурних, рекламних та інших), а також - присутність глядачів на спортивних змаганнях. Заклади громадського харчування працюють виключно на винос. Перукарні та салони краси прийматимуть клієнтів лише за попереднім записом. "Як і фітнес та спортивні зали - але без групових занять"((( На три тижні закриваються фітнес-центри! Дружина ходить на йогу((( Замість занять, усім дали посилання на безкоштовний курс "П'ять ключів твого чарівного дня" (йога). Ось така печалька(((
|
|
| |
Mariia6 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Привіт, підкажіть будь ласка хороші фітнес клуби) Додано (12.07.2021, 14:30) --------------------------------------------- Всім привіт, почала займатися одна, ніяких результатів не було, дуже засмутилася. Потім знайшла кваліфікованого тренера і побачила хороший результат, за місяць - 5 кг. Тренера знайшла в каталозі Bodia.online, раджу всім)
|
|
| |
Fewyn | Повідомлення # 8 |
Сержант
| А скільки нині коштує 1 тренування у тренера?
|
|
| |