Happy Time відгуки
|
|
Регіна | Повідомлення # 1 |
Полковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Happy Time відгуки
Хочу з державного садка перевести в Happy Time, потрібна хороша підготовка до школи. Батьки, чиї дітки ходять у старшу групу залиште відгук про підготовку до школи?
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 2 |
Полковник
| Цитата Регіна ( ) Happy Time відгукиХочу з державного садка перевести в Happy Time, потрібна хороша підготовка до школи. Батьки, чиї дітки ходять у старшу групу залиште відгук про підготовку до школи? Підготовка до школи тут шикарна, ми змінили багато садочків, але тієї підготовки що дають тут ми не знайшли!
|
|
| |
Тонька | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Розочка ( ) Підготовка до школи тут шикарна, ми змінили багато садочків, але тієї підготовки що дають тут ми не знайшли! У Happy Time справді займаються з дітьми, вони йдуть до школи підготовленими та всебічно розвиненими. Рекомендую!
|
|
| |
Дуся | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Хороший садок із комфортними умовами для дітей. Харчування різноманітне, за дітьми стежать, викладають. Також мені подобається їхній підбір предметів і навчальні методики, які спрямовані на всебічний розвиток дитини.
|
|
| |
Клара | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Дуся ( ) Хороший садок із комфортними умовами для дітей. Харчування різноманітне, за дітьми стежать, викладають. Також мені подобається їхній підбір предметів і навчальні методики, які спрямовані на всебічний розвиток дитини. Хочу відзначити високий професіоналізм, чуйне ставлення до дітей, турботу, увагу, доброту і теплоту, індивідуальний підхід до кожного. Виховний процес організовано таким чином, що враховуються всі дрібниці повсякденного життя в соціумі, у сім'ї та в колективі. Рекомендую цей садочок!
|
|
| |
Ірида | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата Клара ( ) Хочу відзначити високий професіоналізм, чуйне ставлення до дітей, турботу, увагу, доброту і теплоту, індивідуальний підхід до кожного. Виховний процес організовано таким чином, що враховуються всі дрібниці повсякденного життя в соціумі, у сім'ї та в колективі. Рекомендую цей садочок! У садочок дитина ходить із задоволенням. Доброзичлива атмосфера, цікаві заняття + є додаткові секції, гарне харчування. Дуже приємні вихователі, одразу видно як багато душі вони вкладають працюючи з нашими дітками.
|
|
| |
Люція | Повідомлення # 7 |
Підполковник
| Цитата Ірида ( ) У садочок дитина ходить із задоволенням. Доброзичлива атмосфера, цікаві заняття + є додаткові секції, гарне харчування. Дуже приємні вихователі, одразу видно як багато душі вони вкладають працюючи з нашими дітками. Рекомендуємо садок Happy Time ,відразу видно ,що тут працює команда професіоналів. Чуйні, уважні та люблячі вихователі, територія охайна, є охорона, прекрасне харчування. Ми задоволені!
|
|
| |
Лапуля | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Підкажіть чи є англійська та додаткові секції?
|
|
| |
Клара | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Цитата Лапуля ( ) Підкажіть чи є англійська та додаткові секції? Так, англійська є і додаткові секції - страдна школа, школа танців, школа вокалу, карате, шахи, живопис і малювання, школа акторської майстерності.
|
|
| |
Едік | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як я можу зв'язатися з начальством садка?
|
|
| |
Розочка | Повідомлення # 11 |
Полковник
| Цитата Едік ( ) Як я можу зв'язатися з начальством садка? Тримайте номери телефонів: 048 772 57 88, 093 668 85 88, 097 668 85 88.
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 12 |
Підполковник
| Чудовий садок. Моя дитина з величезним задоволенням щодня біжить у Happy Time - для мене це показник!
|
|
| |