Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дитячий садок без черги Одеса
Ірида Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дитячий садок без черги Одеса

Мені запропонували хорошу роботу, шукаю приватний дитячий садок без черги, куди я можу відразу влаштувати дитину, хлопчику 2 роки. Підкажіть хороший дитячий садок на Черемушках, бажано не далеко від парку Горького?

Martin5 Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата Ірида ()
Дитячий садок без черги ОдесаМені запропонували хорошу роботу, шукаю приватний дитячий садок без черги, куди я можу відразу влаштувати дитину, хлопчику 2 роки. Підкажіть хороший дитячий садок на Черемушках, бажано не далеко від парку Горького?
Я б рекомендувала Хеппі Тайм, ходимо вже вже другий рік. Син-товариш не простий, у нас моторна алалія, але тут знайшли з ним спільну мову, завдяки професіоналізму вихователя він почав займатися, сформувалося правильне захоплення під час писання, малювання, - те, що я йому сама намагалася "вдовбати" -тут легко пояснили, і до садочка він щоранку йде із задоволенням. Тут затишно і чисто. Настільки багато уваги приділяється дітям, що можна бути спокійною: дитина сита, чиста, з нею займаються.

Bogddd Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Martin5 ()
Я б рекомендувала Хеппі Тайм, ходимо вже вже другий рік. Син-товариш не простий, у нас моторна алалія, але тут знайшли з ним спільну мову, завдяки професіоналізму вихователя він почав займатися, сформувалося правильне захоплення під час писання, малювання, - те, що я йому сама намагалася "вдовбати" -тут легко пояснили, і до садочка він щоранку йде із задоволенням. Тут затишно і чисто. Настільки багато уваги приділяється дітям, що можна бути спокійною: дитина сита, чиста, з нею займаються.
Моя донька ходить уже 2 роки.  Чудові умови, прекрасний колектив. Даша біжить у садок, вихователя просто обожнює. Навчили буквально всього, виробів і малюнків не злічити, до того ж у садочку їсть усе з добавкою, значить смачно. А головне тут дітей просто люблять!

Fanyaa Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата Bogddd ()
Моя донька ходить уже 2 роки.  Чудові умови, прекрасний колектив. Даша біжить у садок, вихователя просто обожнює. Навчили буквально всього, виробів і малюнків не злічити, до того ж у садочку їсть усе з добавкою, значить смачно. А головне тут дітей просто люблять!
Відвідували чудовий садок Хеппі Тайм 2 роки. Дитина з величезною радістю бігла в групу. Вихователі завжди з посмішкою зустрічають батьків, а головне, завжди з ніжністю ставляться до діток. Прекрасне меню, чудові заняття. А які вироби дитина приносила додому - просто диво! Всім раджу цей садок!!!

Nyusha Повідомлення # 5
одеський форум
Майор
Цитата Fanyaa ()
Відвідували чудовий садок Хеппі Тайм 2 роки. Дитина з величезною радістю бігла в групу. Вихователі завжди з посмішкою зустрічають батьків, а головне, завжди з ніжністю ставляться до діток. Прекрасне меню, чудові заняття. А які вироби дитина приносила додому - просто диво! Всім раджу цей садок!!!
Для нас головне було - професіоналізм керівництва і педагогів.  Знайомі нам порадили Хеппі Тайм. Тут працюють професіонали.  Про дітей піклуються, з ними займаються і грають.  Смачно годують. Рекомендую, чудовий садок!

Мішель Повідомлення # 6
одеський форум
Лейтенант
Цитата Nyusha ()
Для нас головне було - професіоналізм керівництва і педагогів.  Знайомі нам порадили Хеппі Тайм. Тут працюють професіонали.  Про дітей піклуються, з ними займаються і грають.  Смачно годують. Рекомендую, чудовий садок!
Приєднуюся до всіх відгуків про цей садок. Я навіть і не думала, що в садку може бути так добре. У мене спогади з мого дитинства про садок були зовсім нерадісні, і я планувала доньку взагалі не водити в садок. Але наші близькі друзі вмовили спробувати. І я в захваті.
Донька щаслива, у неї в садочку улюблені вихователі, багато друзів, цікаві заняття. у Хеппі Тайм працюють чудові гуртки, де моя донька і співає, і танцює, виступає на сцені та перемагає в конкурсах. Тут працюють чудові педагоги, до кожної дитини тільки індивідуальний підхід.
Загалом, для нас Хеппі Тайм став другою домівкою! Це не просто дитячий садок, це цілий світ яскравого і насиченого дитинства, це маленький, але такий затишний і дружний дім, де намагаються для кожної дитини. Дякую керівникам, які змогли створити таке місце для малюків.

Симха Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Цитата Nyusha ()
Хеппі Тайм - чудовий дитячий садок! Працює за дуже хорошою освітньою програмою, дуже цікаво діткам. Скільки ходимо в садок - бачу тільки задоволених дітей і батьків.

Астрід Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Підкажіть чи проводяться екскурсії садочком для батьків і як на неї потрапити?

Martin5 Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Цитата Астрід ()
Підкажіть чи проводяться екскурсії садочком для батьків і як на неї потрапити?
Так, проводяться. 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88 - телефонуйте і домовляйтеся.

Галина1994 Повідомлення # 10
одеський форум
Сержант
Який час роботи садка?

Fanyaa Повідомлення # 11
одеський форум
Сержант