Дитячий садок без черги Одеса
|
|
Ірида | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Дитячий садок без черги Одеса
Мені запропонували хорошу роботу, шукаю приватний дитячий садок без черги, куди я можу відразу влаштувати дитину, хлопчику 2 роки. Підкажіть хороший дитячий садок на Черемушках, бажано не далеко від парку Горького?
|
|
| |
Martin5 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Ірида ( ) Дитячий садок без черги ОдесаМені запропонували хорошу роботу, шукаю приватний дитячий садок без черги, куди я можу відразу влаштувати дитину, хлопчику 2 роки. Підкажіть хороший дитячий садок на Черемушках, бажано не далеко від парку Горького? Я б рекомендувала Хеппі Тайм, ходимо вже вже другий рік. Син-товариш не простий, у нас моторна алалія, але тут знайшли з ним спільну мову, завдяки професіоналізму вихователя він почав займатися, сформувалося правильне захоплення під час писання, малювання, - те, що я йому сама намагалася "вдовбати" -тут легко пояснили, і до садочка він щоранку йде із задоволенням. Тут затишно і чисто. Настільки багато уваги приділяється дітям, що можна бути спокійною: дитина сита, чиста, з нею займаються.
|
|
| |
Bogddd | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Martin5 ( ) Я б рекомендувала Хеппі Тайм, ходимо вже вже другий рік. Син-товариш не простий, у нас моторна алалія, але тут знайшли з ним спільну мову, завдяки професіоналізму вихователя він почав займатися, сформувалося правильне захоплення під час писання, малювання, - те, що я йому сама намагалася "вдовбати" -тут легко пояснили, і до садочка він щоранку йде із задоволенням. Тут затишно і чисто. Настільки багато уваги приділяється дітям, що можна бути спокійною: дитина сита, чиста, з нею займаються. Моя донька ходить уже 2 роки. Чудові умови, прекрасний колектив. Даша біжить у садок, вихователя просто обожнює. Навчили буквально всього, виробів і малюнків не злічити, до того ж у садочку їсть усе з добавкою, значить смачно. А головне тут дітей просто люблять!
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Bogddd ( ) Моя донька ходить уже 2 роки. Чудові умови, прекрасний колектив. Даша біжить у садок, вихователя просто обожнює. Навчили буквально всього, виробів і малюнків не злічити, до того ж у садочку їсть усе з добавкою, значить смачно. А головне тут дітей просто люблять! Відвідували чудовий садок Хеппі Тайм 2 роки. Дитина з величезною радістю бігла в групу. Вихователі завжди з посмішкою зустрічають батьків, а головне, завжди з ніжністю ставляться до діток. Прекрасне меню, чудові заняття. А які вироби дитина приносила додому - просто диво! Всім раджу цей садок!!!
|
|
| |
Nyusha | Повідомлення # 5 |
Майор
| Цитата Fanyaa ( ) Відвідували чудовий садок Хеппі Тайм 2 роки. Дитина з величезною радістю бігла в групу. Вихователі завжди з посмішкою зустрічають батьків, а головне, завжди з ніжністю ставляться до діток. Прекрасне меню, чудові заняття. А які вироби дитина приносила додому - просто диво! Всім раджу цей садок!!! Для нас головне було - професіоналізм керівництва і педагогів. Знайомі нам порадили Хеппі Тайм. Тут працюють професіонали. Про дітей піклуються, з ними займаються і грають. Смачно годують. Рекомендую, чудовий садок!
|
|
| |
Мішель | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата Nyusha ( ) Для нас головне було - професіоналізм керівництва і педагогів. Знайомі нам порадили Хеппі Тайм. Тут працюють професіонали. Про дітей піклуються, з ними займаються і грають. Смачно годують. Рекомендую, чудовий садок! Приєднуюся до всіх відгуків про цей садок. Я навіть і не думала, що в садку може бути так добре. У мене спогади з мого дитинства про садок були зовсім нерадісні, і я планувала доньку взагалі не водити в садок. Але наші близькі друзі вмовили спробувати. І я в захваті. Донька щаслива, у неї в садочку улюблені вихователі, багато друзів, цікаві заняття. у Хеппі Тайм працюють чудові гуртки, де моя донька і співає, і танцює, виступає на сцені та перемагає в конкурсах. Тут працюють чудові педагоги, до кожної дитини тільки індивідуальний підхід. Загалом, для нас Хеппі Тайм став другою домівкою! Це не просто дитячий садок, це цілий світ яскравого і насиченого дитинства, це маленький, але такий затишний і дружний дім, де намагаються для кожної дитини. Дякую керівникам, які змогли створити таке місце для малюків.
|
|
| |
Симха | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Цитата Nyusha ( ) Для нас головне було - професіоналізм керівництва і педагогів. Знайомі нам порадили Хеппі Тайм. Тут працюють професіонали. Про дітей піклуються, з ними займаються і грають. Смачно годують. Рекомендую, чудовий садок! Хеппі Тайм - чудовий дитячий садок! Працює за дуже хорошою освітньою програмою, дуже цікаво діткам. Скільки ходимо в садок - бачу тільки задоволених дітей і батьків.
|
|
| |
Астрід | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть чи проводяться екскурсії садочком для батьків і як на неї потрапити?
|
|
| |
Martin5 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Астрід ( ) Підкажіть чи проводяться екскурсії садочком для батьків і як на неї потрапити? Так, проводяться. 048-772-57-88, 093-668-85-88, 097-668-85-88 - телефонуйте і домовляйтеся.
|
|
| |
Галина1994 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Який час роботи садка?
|
|
| |
Fanyaa | Повідомлення # 11 |