Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Здуття і газики під час годування
Nadysha Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчатка, а що найефективніше в разі газиків у пухику?  Моя сестра налопалася бананів і малого роздуло як кульку, дає затишну водичку, але щось дуже погано вона діє чи так і треба?

Nadysha Повідомлення # 2
одеський форум
Рядовий
Цитата mira32 ()
Насамперед сувора дієта мамі, не можна їсти бобові, капусту, горіхи, каву тощо, все, що викликає здуття. Обов'язково давайте дитині після годування випустити повітря, а якщо і це не допомагає, то краплі або порошочки від здуття. Тільки не хімію, а краще пробіотики (корисні бактерії).
Спасибі, за поради, поміняли харчування і лікарка сказала кропову водичку продовжувати пити і взяти ще й пробіотик (як ви і рекомендували). Написала на листочку кілька на вибір, підібрати за ціною - Лінекс, Біогая, Біфідум Бактерин ... Я взяла Біфідум Бактерин, лікар його ще в пологовому призначав, ось п'ємо вже тиждень, але якось зовсім немає ефекту...

florikm Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Nadysha ()
Дівчатка, а що найефективніше в разі газиків у пухику?  Моя сестра налопалася бананів і малого роздуло як кульку, дає затишну водичку, але щось дуже погано вона діє чи так і треба?
Нам допомогли тільки краплі Simicol. Все інше не допомагало. Беремо через baby1care.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: