Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » ДИТЯЧИЙ ФОРУМ » Діти » Дружба між хлопчиком і бабаками (Дружба між хлопчиком і бабаками)
Дружба між хлопчиком і бабаками
Odessit Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 47
Репутація: 0
Статус: Offline
Дружба між хлопчиком і бабаками
дружба дітей і тварин


Відтоді, як восьмирічний Маттео Вальч (Matteo Walch) побачив цих альпійських бабаків, минуло чотири роки. За цей час він став для звіряток практично членом зграї, вони не бояться його і підпускають зовсім близько.
Щороку протягом двох тижнів батьки Маттео і він сам приїжджають у колонію бабаків у Groslocker (Австрійські Альпи), щоб поспостерігати за тваринами.
"Він по-справжньому любить бабаків, - розповів в інтерв'ю пресі батько хлопчика, - Їхня дружба триває вже понад чотири роки. Таке відчуття, що бабаки розуміють, що він налаштований до них благодушно і не заподіє їм поганого. Так дивно спостерігати цей зв'язок між тваринами і людиною.
Бабаки досить великі тварини, що досягають у довжину до 50 см і важать до 8 кг. Коли восьмирічний хлопчик сидить серед них, то здається ненабагато більшим за бабаків.
Коли Маттео приходить до бабаків, вони збираються навколо нього, дозволяють себе гладити і годувати і навіть пробують грати з ним. Тим часом від усіх інших людей вони одразу ж тікають. Ці фотографії вдалося зробити 46-річній Міхаелі, шкільному вчителю Маттео з Інсбрука. Жінка дуже рада, що їй вдалося зняти унікальний момент спілкування людини з тваринами в природному середовищі існування.
- Фото цікавої тварини, яка не боїться людини і сама йде до неї в тисячу разів прекрасніше, ніж будь-які фотографії тварин, які в момент зйомки дивилися на людину з переляком і намагалися сховатися від неї.
 
Одеський форум » ДИТЯЧИЙ ФОРУМ » Діти » Дружба між хлопчиком і бабаками (Дружба між хлопчиком і бабаками)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: