Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Подарунок хрещениці
Шварц Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Нещодавно у моєї хрещениці був день народження, але, на жаль, я не міг на ньому бути присутнім. Зараз хочу поїхати в гості, і подарувати їй щось. Знаю, що їй подарували телефон Xiaomi Redmi Note 9. Думаю, може на подарунок їй купити аксесуари якісь для телефону?

Віоліна Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Гарний телефон їй подарували. А хрещениці вашій скільки років? Можливо, ви їй подаруєте якийсь прикольний чохол для телефону, або хорошу підставку? У моєї доньки кілька чохлів, які вона частенько змінює.

Дрюлька Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Ідея подарунка хороша, але подарунок можна вибрати і дорожчий. Я б крім чохла, подивилася б ще якісь варіанти, і не обов'язково, щоб це було пов'язано щось із телефоном.

Малина Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Діти люблять усе веселе та неординарне. Що стосується чохла, то ідея класна. А я синові приглядаю якийсь цікавий чохол у подарунок. Можливо, є в когось варіанти хлоп'ячих чохлів?

Occy Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Шварц ()
Нещодавно у моєї хрещениці був день народження, але, на жаль, я не міг на ньому бути присутнім. Зараз хочу поїхати в гості, і подарувати їй щось. Знаю, що їй подарували телефон Xiaomi Redmi Note 9. Думаю, може на подарунок їй купити аксесуари якісь для телефону?
А чому не айфон, дівчатка то більше хочуть айфон а не ксяомі)) Адже вийшов новий айфон 12 міні, і навіть в улюбленому рожевому кольорі! Ви знаєте як будуть подружки їй заздрити з таким то подарунком!

trello Повідомлення # 6
одеський форум
Сержант
можете подарувати кылька чохлыв в подарунок, щоб був асортимент і звичайно захисне скло

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: