Дитяча творчість
|
|
TaHLomaka | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Чи захоплюється Ваша дитина якоюсь творчістю? Ви заохочуєте якось її прагнення?
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Дочці подобається аплікація, робить вироби з картону, паперу і навіть тканини. Кілька разів перемагала на шкільній виставці.
|
|
| |
Dija | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У мене донечка нещодавно захопилася технікою квілінг. Уже навіть робить невеликі картинки, ставимо їх у рамочку і вішаємо в дитячій. Я їй навіть як заохочення купила тут nosorog.net кілька новорічних наборів такого плану
з виготовлення ялинкових іграшок у цій техніці. Зараз тільки приходить зі школи й одразу сідає майструвати.
|
|
| |
Zabavnaya | Повідомлення # 4 |
Лейтенант
| Будь-яке дитяче починання і побажання потрібно задовольняти, може якимось великим творцем виросте. У мене зараз племінник п'яти років мріє грати на піаніно. Ну піаніно йому точно ніхто не купить, квартира не дозволяє, а ось синтезатор би йому подарувала, нехай сестра на уроки якісь здає.
|
|
| |
Ulyan | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Так, я зараз хочу своєму купити, нехай відволікається, буде хобі, а то нічого не робити погано, а комп'ютерні іграшки це ж не хобі я вважаю.
|
|
| |
IriSSSka | Повідомлення # 6 |
Лейтенант
| Цитата Ulyan ( ) Так, я зараз хочу своєму купити, нехай відволікається, буде хобі, а то нічого не робити погано, а комп'ютерні іграшки це ж не хобі я вважаю. Візьміть, звісно. Якщо вам дозволяє гаманець, тільки врахуйте, що дитина не буде днями і ночами за ним сидіти, просто тому що ви витратили на нього купу грошей. Багато знайомих, хто брав дітям, дуже засмучені, що дитина не хоче продовжувати, а гроші вже витрачені, тому будьте готові до такого повороту. Якщо я вас ще не відрадила, раджу придивитися до моделей і цін, є чудовий магазин у нас в Одесі, але він працює і по всій Україні, просто нам плюс у тому, що ми можемо самі забрати або доставку кур'єром замовити, яка теж безкоштовна. До речі, якщо вдома є інструмент, то багато вчителів готові давати надомні уроки з вашою дитиною. Це плюс, не доведеться звикати до двох інструментів.
|
|
| |
alka | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже правильний підхід. Дітей потрібно стимулювати! Що б було своє хобі. Для дівчинки підійде малювання. Можна подарувати мольберт такого плану, коштує не багато, але повірте, дитина буде щаслива.
|
|
| |
Polinka | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| А моя дочка, як це не дивно, зараз захоплюється аква-гримом. Причому, випадково ця здатність у неї відкрилася. Я якось на вечірку купила тут 4party.ua спеціальні фарби для того, щоб розмалювати своїх принцес. А вони самі спочатку почали просто ними бавитися, а потім старша спробувала щось гарне намалювати, і в неї з першого разу вийшло! Зараз усіх своїх друзів розмальовує
|
|
| |
Miranda9 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| У нас син постійно щось ліпить, малює, але найбільше подобається робити вироби з кольорового картону. У нас навіть підготовка до школи почалася з купівлі набору з кольорового паперу Відчуваю, треба брати побільше - художник-колажист росте))
|
|
| |
Charoso | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Моя ще маленька, але від малювання не відірвати
|
|
| |
svetaglovan | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| а ми ходимо в центр смартум, донька в захваті від занять, дуже здорово, що є такі центри
|
|
| |
WoW | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| У мене дуже просилася на танці ... рік чекала нового набору ... у підсумку раз сходили і все ... більше сказала не піду...
|
|
| |
Markelov | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Моя донька дуже любить малювати і я це заохочую і завжди буду заохочувати, сам їй купив мольберт і дитячий набір для малювання.
|
|
| |
Fenrizshura | Повідомлення # 14 |
Лейтенант
| Мої діти пробують зараз усе потроху, схильності до творчості в них безумовно є. Поки що на гуртки вони не ходять, але я роблю все, щоб вони могли розвивати свої таланти вдома. У нас уже і пластилін є різний, і полімерна глина, і набори для творчості, розмальовки різні. Я бачу, що доньці більше малювати подобається. Поки що, звісно, не все в неї виходить, але головне, що є бажання вчитися чогось нового. Ось нещодавно знайшла для неї на просторах інтернету покроковий МК, як намалювати снігура, донька спробувала слідувати цим інструкціям, і в неї все вийшло, хоча раніше з малюнками пташок у неї були проблеми.
|
|
| |