Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Секс іграшки в Одесі для чоловіків
stim Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Секс іграшки в Одесі для чоловіків

Де можна в Одесі купити секс іграшки для чоловіків?! І найголовніше щоб це було максимально конфіденційно...

Просто навіть цікаво, чи є такий магазин, де за карткою кредиткою можна купити такі товари без запалу... Не хочеться, щоб мої дані були використані в чиїхось цілях.

Була в мого знайомого історія, коли він замовив секс-іграшки, а в нього потім вимагали гроші... Людина він солідна, навіть довелося гроші заплатити.

Не хочу такої самої проблеми, тому чекаю рекомендацій...

vades1 Повідомлення # 2
одеський форум
Майор
Так, тема, звісно, весела піднята... Але якщо серйозно, то реально багато систем дають можливість шахраям маніпулювати інформацією громадян у нашій країні і вимагати гроші.

Я можу тільки порадити одне, якщо Ви хочете купити в Одесі секс-іграшки для чоловіків і не світиться, то треба гримуватися і йти особисто, купуючи все що треба готівкою.

Odessit Повідомлення # 3
одеський форум
Лейтенант
Цитата stim ()
Секс іграшки в Одесі для чоловіківДе можна в Одесі купити секс іграшки для чоловіків?! І найголовніше щоб це було максимально конфіденційно...

Просто навіть цікаво, чи є такий магазин, де за карткою кредиткою можна купити такі товари без запалу... Не хочеться, щоб мої дані були використані в чиїхось цілях.

Була в мого знайомого історія, коли він замовив секс-іграшки, а в нього потім вимагали гроші... Людина він солідна, навіть довелося гроші заплатити.

Не хочу такої самої проблеми, тому чекаю рекомендацій...
Вибачте, звісно, за моє нахабство, але краще ніж купувати секс-іграшки для чоловіків, познайомтеся з прекрасною дівчиною і використовуйте її як іграшку smile

anastasiia Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Не знаю, зараз купівля через інтернет магазин проходить без проблем: анальні пробки, вагінальні кульки, вібратор. Можна замовити конфіденційно.

grigorov Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Є купа секс-іграшок, але все ж таки краще якось із дівчиною урізноманітнити своє життя,

Hasb Повідомлення # 6
одеський форум
Підполковник
Мені за таким по магазинах соромно ходити. Я замовляв у AmoreMio, і тихенько забирав на пошті))

NeooeN Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Телефон 102  tongue

nastyiwka Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
гарантую гроші вимагати ніхто не буде, ось чудовий інет магазин e-sex., доставка швидка і якісні іграшки. замість 1 ставити крапку

EduardSuroviy Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
та в будь-якому секс-шопі.
купую гумових баб і не соромлюся.
вони хоча б не говорять постійно.

Lugova Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Мені як інтимна чоловіча іграшка дуже подобається вакуумна помпа - і корисно, і приємно. Хоча другу моєму не подобається, тому це на любителя. І ефект помітно практично моментально. Замовляв в інтернет-магазині через те, що немає можливості йти по секс-шопах, а тут зручно - і швидко, і недорого. Подивіться тут, може і вам щось сподобається, рекомендую, за рік співпраці з ними не було жодної проблеми.

OdessaXXX Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Гра. Секс фантазії та рольові еротичні ігри. 50 сценаріїв. (Нова). Ціна договірна, пишіть обговоримо. Тільки Одеса.Чекаю на Ваші пропозиції...

ЛізочкаМамочка Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Ми з чоловіком замовляємо в інтернет-магазині Kiss Kiss. Купували вже віброкільця й еротичні костюми.

resoos Повідомлення # 13
одеський форум
Рядовий
Ми всі самі задовольняємо свої сексуальні потреби. І цього не потрібно соромитися. А секс-іграшки, це те, що дає нам змогу задовольняти наші фантазії. У Fleshlight convoswithcosmo com дійсно м'який і приємний матеріал. Брав із вагіною. Відчуття хороші, пружно, досить вузенько. Там всередині інший матеріал і піхву копіює повністю. У них навіть статеві губи є і зовнішні, і внутрішні. Не пошкодуєте.

vorog Повідомлення # 14
одеський форум
Рядовий
Якщо ви прокинулися з дівчиною, з якою вчора познайомилися, і вона не йде, то це ваша дружина

VioletGord Повідомлення # 15
одеський форум
Рядовий
Довго не могла побороти сором'язливість і піти в сексшоп. Тому замовляла через інтернет, мені привозили кур'єром повністю запечатаний пакет, проблем не було. Потім зважилася особисто сходити до них у магазин. Мені сподобалося, що приймають тільки по одній людині і без попереднього запису ти туди не потрапиш, прям клуб якийсь) Але цей магазин майже не реально знайти, приймають тільки за дзвінком і поки тебе не відведуть, ти в магазин не зайдеш. Була справа, чекала пів години, поки мене приймуть, втратила багато часу, але сама в магазині була, хоч так
Це нібито закритий шоу-рум у них, ось їхні адреси в Одесі: вул. Космонавта Комарова 10 і вул. Троїцька 11. Неваляшка називається

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: