Секс іграшки в Одесі для чоловіків
|
|
stim | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Секс іграшки в Одесі для чоловіків
Де можна в Одесі купити секс іграшки для чоловіків?! І найголовніше щоб це було максимально конфіденційно...
Просто навіть цікаво, чи є такий магазин, де за карткою кредиткою можна купити такі товари без запалу... Не хочеться, щоб мої дані були використані в чиїхось цілях.
Була в мого знайомого історія, коли він замовив секс-іграшки, а в нього потім вимагали гроші... Людина він солідна, навіть довелося гроші заплатити.
Не хочу такої самої проблеми, тому чекаю рекомендацій...
|
|
| |
vades1 | Повідомлення # 2 |
Майор
| Так, тема, звісно, весела піднята... Але якщо серйозно, то реально багато систем дають можливість шахраям маніпулювати інформацією громадян у нашій країні і вимагати гроші.
Я можу тільки порадити одне, якщо Ви хочете купити в Одесі секс-іграшки для чоловіків і не світиться, то треба гримуватися і йти особисто, купуючи все що треба готівкою.
|
|
| |
Odessit | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Цитата stim ( ) Секс іграшки в Одесі для чоловіківДе можна в Одесі купити секс іграшки для чоловіків?! І найголовніше щоб це було максимально конфіденційно...
Просто навіть цікаво, чи є такий магазин, де за карткою кредиткою можна купити такі товари без запалу... Не хочеться, щоб мої дані були використані в чиїхось цілях.
Була в мого знайомого історія, коли він замовив секс-іграшки, а в нього потім вимагали гроші... Людина він солідна, навіть довелося гроші заплатити.
Не хочу такої самої проблеми, тому чекаю рекомендацій... Вибачте, звісно, за моє нахабство, але краще ніж купувати секс-іграшки для чоловіків, познайомтеся з прекрасною дівчиною і використовуйте її як іграшку
|
|
| |
anastasiia | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Не знаю, зараз купівля через інтернет магазин проходить без проблем: анальні пробки, вагінальні кульки, вібратор. Можна замовити конфіденційно.
|
|
| |
grigorov | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Є купа секс-іграшок, але все ж таки краще якось із дівчиною урізноманітнити своє життя,
|
|
| |
Hasb | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Мені за таким по магазинах соромно ходити. Я замовляв у AmoreMio, і тихенько забирав на пошті))
|
|
| |
NeooeN | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Телефон 102
|
|
| |
nastyiwka | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| гарантую гроші вимагати ніхто не буде, ось чудовий інет магазин e-sex., доставка швидка і якісні іграшки. замість 1 ставити крапку
|
|
| |
EduardSuroviy | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| та в будь-якому секс-шопі. купую гумових баб і не соромлюся. вони хоча б не говорять постійно.
|
|
| |
Lugova | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мені як інтимна чоловіча іграшка дуже подобається вакуумна помпа - і корисно, і приємно. Хоча другу моєму не подобається, тому це на любителя. І ефект помітно практично моментально. Замовляв в інтернет-магазині через те, що немає можливості йти по секс-шопах, а тут зручно - і швидко, і недорого. Подивіться тут, може і вам щось сподобається, рекомендую, за рік співпраці з ними не було жодної проблеми.
|
|
| |
OdessaXXX | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Гра. Секс фантазії та рольові еротичні ігри. 50 сценаріїв. (Нова). Ціна договірна, пишіть обговоримо. Тільки Одеса.Чекаю на Ваші пропозиції...
|
|
| |
ЛізочкаМамочка | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ми з чоловіком замовляємо в інтернет-магазині Kiss Kiss. Купували вже віброкільця й еротичні костюми.
|
|
| |
resoos | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ми всі самі задовольняємо свої сексуальні потреби. І цього не потрібно соромитися. А секс-іграшки, це те, що дає нам змогу задовольняти наші фантазії. У Fleshlight convoswithcosmo com дійсно м'який і приємний матеріал. Брав із вагіною. Відчуття хороші, пружно, досить вузенько. Там всередині інший матеріал і піхву копіює повністю. У них навіть статеві губи є і зовнішні, і внутрішні. Не пошкодуєте.
|
|
| |
vorog | Повідомлення # 14 |
Рядовий
| Якщо ви прокинулися з дівчиною, з якою вчора познайомилися, і вона не йде, то це ваша дружина
|
|
| |
VioletGord | Повідомлення # 15 |
Рядовий
| Довго не могла побороти сором'язливість і піти в сексшоп. Тому замовляла через інтернет, мені привозили кур'єром повністю запечатаний пакет, проблем не було. Потім зважилася особисто сходити до них у магазин. Мені сподобалося, що приймають тільки по одній людині і без попереднього запису ти туди не потрапиш, прям клуб якийсь) Але цей магазин майже не реально знайти, приймають тільки за дзвінком і поки тебе не відведуть, ти в магазин не зайдеш. Була справа, чекала пів години, поки мене приймуть, втратила багато часу, але сама в магазині була, хоч так Це нібито закритий шоу-рум у них, ось їхні адреси в Одесі: вул. Космонавта Комарова 10 і вул. Троїцька 11. Неваляшка називається
|
|
| |