Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Секс іграшки в Одесі для чоловіків
stim Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Секс іграшки в Одесі для чоловіків

Де можна в Одесі купити секс іграшки для чоловіків?! І найголовніше щоб це було максимально конфіденційно...

Просто навіть цікаво, чи є такий магазин, де за карткою кредиткою можна купити такі товари без запалу... Не хочеться, щоб мої дані були використані в чиїхось цілях.

Була в мого знайомого історія, коли він замовив секс-іграшки, а в нього потім вимагали гроші... Людина він солідна, навіть довелося гроші заплатити.

Не хочу такої самої проблеми, тому чекаю рекомендацій...

Odessit Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Цитата stim ()
Секс іграшки в Одесі для чоловіківДе можна в Одесі купити секс іграшки для чоловіків?! І найголовніше щоб це було максимально конфіденційно...

Просто навіть цікаво, чи є такий магазин, де за карткою кредиткою можна купити такі товари без запалу... Не хочеться, щоб мої дані були використані в чиїхось цілях.

Була в мого знайомого історія, коли він замовив секс-іграшки, а в нього потім вимагали гроші... Людина він солідна, навіть довелося гроші заплатити.

Не хочу такої самої проблеми, тому чекаю рекомендацій...
Вибачте, звісно, за моє нахабство, але краще ніж купувати секс-іграшки для чоловіків, познайомтеся з прекрасною дівчиною і використовуйте її як іграшку smile

NeooeN Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Телефон 102  tongue

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: