Здоров'я і сигарети
|
|
chichi-sila | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Я кидав уже тричі палити, і всі рази після прочитання книжки Аллена Кара. Зараз ось знову не палю, але періодично хочеться.
|
|
| |
Іванов_ | Повідомлення # 17 |
Лейтенант
| Моєю мотивацією стало кинути палити стала дівчина. Коли ми проводили час удвох, вона повідомила мені, що курців не любить. Та й мені вдалося собі переналаштувати, що для здоров'я це погано.
|
|
| |
MedForcer | Повідомлення # 18 |
Рядовий
| А я якось дуже легко перейшов на електронну сигарету зі звичайних. Причому навіть відразу на нульовку за нікотином.
|
|
| |
akajoke | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Цитата Вахря ( ) Перейнявся темою куріння - лікар порадив кинути і почати займатися спортом, інакше проблем не минути.Так просто й одразу кинути курити я не зможу однозначно (дуже великий стаж і психологічна залежність), хотілося б мінімізувати стрес для організму. Приятель порадив Одноразовий електронний кальян EGO E-Hookah, сам з його допомогою кидав курити. Хто що чув про такий? Дійсно допомагає? Та я вас благаю, шо за маячня??? Головне бажання і сила волі, а ці всі додаткові фічі до одного місця.
|
|
| |
MedForcer | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| Цитата akajoke ( ) Та я вас благаю, шо за маячня??? Головне бажання і сила волі, а ці всі додаткові фічі до одного місця. Не скажи. Залежність обов'язково формується. Питання в тому психологічна вона чи фізіологічна. якщо перше - то все пройде легко. Якщо друга - то це вже клінічна допомога потрібна.
|
|
| |
ironstell | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| я кидав в один день, разом із дружиною, головне реально хотіти. Уже 3 роки не куримо, і слава Богу.
|
|
| |
Вірпул | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Бажання і сила волі. Плюс зараз і електронні сигарети є.
|
|
| |
Глеб85 | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Усе залежить від бажання, захотів і кинув, решта відмовки
|
|
| |
Nikartemov | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| бажання-то так, на першому місці, а ось кинути, ще якщо зі стажем не рік або два, без допомоги не просто.
|
|
| |
kenedi | Повідомлення # 25 |
Сержант
| я теж кидаю цю гидоту
|
|
| |
mankurt | Повідомлення # 26 |
Рядовий
| послухаю
|
|
| |
Стиль | Повідомлення # 27 |
Рядовий
| Тільки не переходьте на айкоси тощо. Вплив цих девайсів не вивчено і шкода ще більша, ніж від звичайних сигарет.
|
|
| |
Xannneril | Повідомлення # 28 |
Рядовий
| Я свого часу перейшов на системи нагріву тютюну - знаєте, стало якось легше, кашель пішов, відчуваю себе краще, якось світліше загалом!
|
|
| |