Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Джинси
Партизан Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Мужики, ви які джинси носите? Якої моделі, фірми, кольору? Скільки пар у гардеробі? А якщо ще підкажіть інтернет магазин буду вельми вдячний.

kenedi Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Були класичні джинси за формою і за кольором. Зараз перейшов на спортивні костюми. Працюю вдома, тому цивільний вигляд не потрібен.

bremen Повідомлення # 3
одеський форум
Сержант
А я б радий носити джинси, але в нас в офісі суворий дрес код, тільки штани. Тому в джинсах ходжу поза роботою. Але в гардеробі дві пари - літні та зимові.

Катманду Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Я джинси можна сказати не знімаю. У моєму гардеробі є і класичні синьо-блакитні, і більш офіційні, схожі на штани чорні та темно-сині. Останнім часом купую джинси тут Вибір, як кажуть, на "будь-який смак". Мені подобається, що вибір великий і ціна-якість влаштовує.

Quslesin Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Малуватий магазин чесно кажучи

Lasessad Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата Партизан ()
Мужики, ви які джинси носите? Якої моделі, фірми, кольору? Скільки пар у гардеробі? А якщо ще підкажіть інтернет магазин буду вельми вдячний.
Ношу джинси класичні без потертостей молодіжних) Купую на розетці, там до речі скоро будуть знижки Чорної п'ятниці Можна купити з економією! Щоправда не ви один такий розумний будете, тож потрібно ще встигнути!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: