Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кран
Арбузов Повідомлення # 1
одеський форум
Підполковник
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт. Мабуть перейду відразу до суті. Мені потрібен нормальний кульовий кран. Я думаю, ні для кого не секрет, що їх не так вже й просто знайти в нормальному виконанні. Я хочу запитати, які крани зараз надійні? Де мені варто його пошукати?

Аслан Повідомлення # 2
одеський форум
Підполковник
Ви вже бачили такі кульові крани?  З вибором не все так вже й складно. Варто тільки враховувати робоче середовище, тиск, ну і звісно ж тип з'єднання. Зараз досить непогані крани українського виробництва. Мабуть, це відмінне співвідношення вартості та якості. Головне дотримуватися рекомендацій для експлуатації, і тоді все буде в порядку

Арбузов Повідомлення # 3
одеський форум
Підполковник
А ви впевнені в їхній надійності? Мені якось не особливо хочеться займатися заміною крана. Минулого місяця я вже його замінив, але виявилося, що він дуже поганої якості

Аслан Повідомлення # 4
одеський форум
Підполковник
Ви точно не єдиний, хто зіткнувся з цією проблемою. Я купував крани італійського виробництва, і вони так само виходили з ладу. Головне правильно підібрати відповідний

Рік Повідомлення # 5
одеський форум
Лейтенант
Візьміть кульовий кран з нержавіючим корпусом. Він уже точно довго прослужить, або ж латунний. Якщо не будете намагатися, то все вийде якнайкраще.

Kokaa Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
у магазині сантехніки

Quslesin Повідомлення # 7
одеський форум
Рядовий
Цитата Аслан ()
Ви точно не єдиний, хто зіткнувся з цією проблемою. Я купував крани італійського виробництва, і вони так само виходили з ладу. Головне правильно підібрати відповідний
Не треба просто купувати крани з силуміну, а брати латунні, у них одна гарантія мінімум 3 роки, а найчастіше 5 років! Краще поставити один якісний кран ніж два не якісних!

aedid Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Цитата Рік ()
Візьміть кульовий кран з нержавіючим корпусом. Він уже точно довго прослужить, або ж латунний. Якщо не будете намагатися, то все вийде якнайкраще.
Цілковита маячня, ви не розумієте, про що говорите. Якщо хочете довговічний і надійний кран - єдиний варіант брати латунний. Нержавійка не служить довго і це знають всі монтажники та інженери. Так, корозії не буде, але хіба це єдиний ворог? а ціна?

victasami14589 Повідомлення # 9
одеський форум
Сержант
купували крани в Епіцентрі, великий вибір різної якості і на різний бюджет

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: