Кран
|
|
Арбузов | Повідомлення # 1 |
Підполковник
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт. Мабуть перейду відразу до суті. Мені потрібен нормальний кульовий кран. Я думаю, ні для кого не секрет, що їх не так вже й просто знайти в нормальному виконанні. Я хочу запитати, які крани зараз надійні? Де мені варто його пошукати?
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Ви вже бачили такі кульові крани? З вибором не все так вже й складно. Варто тільки враховувати робоче середовище, тиск, ну і звісно ж тип з'єднання. Зараз досить непогані крани українського виробництва. Мабуть, це відмінне співвідношення вартості та якості. Головне дотримуватися рекомендацій для експлуатації, і тоді все буде в порядку
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 3 |
Підполковник
| А ви впевнені в їхній надійності? Мені якось не особливо хочеться займатися заміною крана. Минулого місяця я вже його замінив, але виявилося, що він дуже поганої якості
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| Ви точно не єдиний, хто зіткнувся з цією проблемою. Я купував крани італійського виробництва, і вони так само виходили з ладу. Головне правильно підібрати відповідний
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Візьміть кульовий кран з нержавіючим корпусом. Він уже точно довго прослужить, або ж латунний. Якщо не будете намагатися, то все вийде якнайкраще.
|
|
| |
Kokaa | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| у магазині сантехніки
|
|
| |
Quslesin | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Аслан ( ) Ви точно не єдиний, хто зіткнувся з цією проблемою. Я купував крани італійського виробництва, і вони так само виходили з ладу. Головне правильно підібрати відповідний Не треба просто купувати крани з силуміну, а брати латунні, у них одна гарантія мінімум 3 роки, а найчастіше 5 років! Краще поставити один якісний кран ніж два не якісних!
|
|
| |
aedid | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата Рік ( ) Візьміть кульовий кран з нержавіючим корпусом. Він уже точно довго прослужить, або ж латунний. Якщо не будете намагатися, то все вийде якнайкраще. Цілковита маячня, ви не розумієте, про що говорите. Якщо хочете довговічний і надійний кран - єдиний варіант брати латунний. Нержавійка не служить довго і це знають всі монтажники та інженери. Так, корозії не буде, але хіба це єдиний ворог? а ціна?
|
|
| |
victasami14589 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| купували крани в Епіцентрі, великий вибір різної якості і на різний бюджет
|
|
| |