Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де купити сумку планшет?
Трынделкин Повідомлення # 1
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Може хто порадите мені де і яку сумку планшет мені найкраще купити, щоб у неї все вміщалося, а то постійно набиті потрібними речами кишені вже порядком набридли. Буду радий спілкуванню)

iframes Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
А ви саме сумку хочете купити? Адже зараз здебільшого рюкзаки всі носять, вони компактніші й зручніші та коштують трохи дешевше, ніж шкіряні сучасні сумки-планшети. Це звісно вам вирішувати, що я набиваюся.

Михайло74 Повідомлення # 3
одеський форум
Майор
У наш метушливий час без хорошої сумки не обійтися, адже постійно доводиться брати з собою документи, телефони та інші новомодні ґаджети, парасольку, ключі та іншу дрібницю... Для мене найзручнішим форматом є сумка планшет, яку я купив у Розетці та дуже задоволений і не можу уявити, як раніше обходився без неї раніше. Я рекомендую Вам теж мати таку брутальну якісну річ для повсякденного життя!

Трынделкин Повідомлення # 4
одеський форум
Лейтенант
Цитата iframes ()
А ви саме сумку хочете купити? Адже зараз здебільшого рюкзаки всі носять, вони компактніші й зручніші та коштують трохи дешевше, ніж шкіряні сучасні сумки-планшети. Це звісно вам вирішувати, що я набиваюся.
Рюкзак річ, звісно, чудова, але я не люблю, що його потрібно постійно тягати на плечах і спині. Сумка планшет я думаю буде набагато зручнішою і кращою, нехай навіть і дорожчою, за ціною я не постою.

Todema Повідомлення # 5
одеський форум
Сержант
Якщо ви хочете виглядати стильно і сучасно, то я б вам порекомендувала звернути увагу на брендові сумки. Ось чудова інформація, з якої ви дізнаєтеся де купити хорошу сумку

ВарламовВ Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Думаю, що в принципі, таку річ можна купити в будь-якому магазі побутової техніки

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: