Де купити господарські товари для дачі?
|
|
Afonasiy | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Підкажіть де можна купити господарські товари в інтернеті? Мені потрібні товари для дачі. Граблі, лопати, сівалки...
|
|
| |
Demin | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Можете подивитися тут uchastok.in.ua. Великий вибір товарів: підгортальники, насоси, газові комплекти. Знайдете всі товари для дому та дачі. Виробництво Українського виробника.
|
|
| |
Afonasiy | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дякую. Подивимося.
|
|
| |
anna13 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| як щодо техніки для дачі
|
|
| |
Рікка | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| На Розетці подивіться, там дуже хороший вибір господарських товарів, та й для саду там непоганий асортимент. Ми на дачі живемо практично половину року, ще в травні купили все необхідне, включно зі Стартовим набором Kangertech Nebox Starter Kit Red для душі і розслаблення, щоб потім не повертатися в місто.
|
|
| |
Ліон | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| як варіант
|
|
| |
Мікс | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| А я в цьому магазині купував акумулятор prom, там ціни значно нижчі за середні і сервіс приємний. Що стосується вибору - підібрав варіант і для себе, і для батька.
|
|
| |
vita-mosom | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Подивіться оголошення на сайті Zapp. Там є як нові товари, так і вживані. Я нещодавно там мамі знайшов і купив хороші інструменти
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| краще на ринку
|
|
| |
лілі09 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| А може ви й тепличку захочете поставити або малинник? Тоді вам потрібна буде склопластикова арматура. Вона легко гнеться, легка за вагою, не іржавіє. І набагато дешевше ніж сталева в магазині polyarm.com
|
|
| |
Vladlen93 | Повідомлення # 11 |
Підполковник
| буду знати
|
|
| |
flanges | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата лілі09 ( ) А може ви й тепличку захочете поставити або малинник? Тоді вам потрібна буде склопластикова арматура. Вона легко гнеться, легка за вагою, не іржавіє. І набагато дешевше ніж сталева в магазині polyarm.com це залежить від середовища й умов експлуатації. Якщо у людини потреба в надійній трубопровідній арматурі, їй однозначно краще вибирати сталеву))
|
|
| |