Хочу придбати чохол
|
|
Рік | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Привіт. Ось нещодавно придбав собі Samsung Galaxy A31. І тепер намагаюся знайти для нього нормальний чохол. Хто зможе сказати, де взагалі варто шукати аксесуари для смартфона? Головне не переплатити
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 2 |
Підполковник
| Ви купили досить непоганий смартфон. А чому відразу чохол не взяли? Може просто потрібно буде сходити в магазин, у якому брали телефон? Це оптимальне рішення
|
|
| |
Рік | Повідомлення # 3 |
Лейтенант
| Я купував чохол разом із телефоном, але за місяць експлуатації він обліз і став потворним. Я не хочу більше повертатися в цей магазин. Та й вибір чохлів був не надто великий
|
|
| |
Арбузов | Повідомлення # 4 |
Підполковник
| А ви вже бачили такі чохли на Samsung Galaxy A31 Вони здатні зберегти функціональність і привабливий зовнішній вигляд вашого смартфона. Зараз попитом користуються чохли формату книжка. Вони повністю закривають ваш пристрій. Дані чохли є в безлічі варіантів виконання, так що вам точно буде з чого вибрати
|
|
| |
Аслан | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Чому ви купили саме Samsung? Адже зараз можна придбати смартфони інших виробників з такими ж характеристиками, але за меншу вартість. Хоча я можу помилятися. Але все ж таки ці смартфони зараз дорогувато коштують
|
|
| |
ВарламовВ | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| моя вам порада купити вдвічі дешевше на Алі Експрес
|
|
| |
Лаки | Повідомлення # 7 |
Лейтенант
| З алі потрібно довго чекати доставку, місяць, а то й більше. А як весь цей час ходити без чохла? Та й потім не факт, що прийде якісний чохол, який точно підійде за розмірами. Це ж алі, там усе що завгодно може бути.
|
|
| |
Hrana | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Поки з алі прийде посилка, телефон уже інший буде))
|
|
| |
Lyarera | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Рік ( ) Привіт. Ось нещодавно придбав собі Samsung Galaxy A31. І тепер намагаюся знайти для нього нормальний чохол. Хто зможе сказати, де взагалі варто шукати аксесуари для смартфона? Головне не переплатити Якщо той, що в комплекті, не подобається, можете на розетці новий узяти, головне щоб смартфон зберіг товарний вигляд, якщо, звісно, ви плануєте його продати!
|
|
| |