Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Одеський форум » НОВИНИ, ПЛІТКИ ТА ПОЛІТИКА » Одеські плітки та розмови одеситів » Розстрільний список одеських чиновників Баттлея-Блощиці (Список Баттлея-Блощиці)
Розстрільний список одеських чиновників Баттлея-Блощиці
viktor Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Назріває міжнародний скандал щодо Блощиці.
Список Баттлея-Блощиці.

Послу Сполучених Штатів Америки в м. Київ
пану Джону Френсісу Теффту
(04112, Україна, м. Київ, вул. Сікорського, буд. 4
(колишня вул. Танкова)

Президенту України
пану Віктору Федоровичу Януковичу
(01220, м. Київ, вул. Банкова, 11)

Генеральному прокурору України
пану Віктору Павловичу Пшонці
(01011, м. Київ, вул. Різницька, буд. 13/15)

Міністру внутрішніх справ України
пану Захарченку Віталію Юрійовичу
(01024, м. Київ, вул. Богомольця, буд. 10)
_______________________________________________
Громадянина Сполучених Штатів Америки Баттлея Девіна Лоренса Баттлея Девіна Лоренса
(20855, м. Дервуд, Маріленд, Артезіан драйв, буд. 5729)

У 2008 році я приїхав в Україну, а саме в Одесу з екскурсійним візитом подивитися на красиве курортне місто.
Місто мені дуже сподобалося, я познайомився тут із безліччю чудових людей, але деякі з них виявилися не такі привітні, як здалося на перший погляд.
Так, один із тих людей, з якими я познайомився, був пан Блощиця Г.Г., який умовив мене позичити йому 714 тис. дол. США під відсотки і в майбутньому відкрити спільний бізнес у сфері нерухомості. З огляду на суспільну популярність пана Блощиці Г.Г. у місті Одеса та його членство в баптистській церкві, я йому повірив, і 24 жовтня 2008 року я уклав із паном Блощицею Г.Г. договір позики, та як гарантію виконання своїх зобов'язань ми оформили ще два договори іпотеки під нерухоме майно, що розташоване в місті Одеса на вул. Троїцькій, буд. 43, кв. 10, 11, 11А, яке належало його спільникам Волкову Б.Б. та Гоголю Т.
У зв'язку із систематичним невиконанням умов договору щодо оплати відсотків, я звернувся до свого адвоката за вирішенням цього питання. Адвокат Ринденков М.С. запропонував розв'язання проблеми шляхом переоформлення на моє ім'я нерухомості, яка виступала гарантією за договорами іпотеки. Після мого чергового приїзду в Україну, мій адвокат пан Ринденков М. С., пан Блощиця Г. Г., адвокат Блощиці Г. Г. Нестеренко Олександр Миколайович, нотаріус Калинюк Ганна Олександрівна, вступивши у злочинну змову, дали мені на підпис не договір про перехід на моє ім'я права власності, а договори про розірвання договору позики та договорів іпотеки, як виявилось у подальшому. Довіряючи своєму адвокату і не усвідомлюючи юридичних наслідків, я підписав ці договори як необхідність для переоформлення на моє ім'я права власності на іпотечне майно.
У нотаріальній конторі було скоєно зухвалий злочин - мене обдурили на 714 тис. дол. США.
Я дуже довго звертався в усі інстанції в Україні, щоб представники правоохоронних органів вислухали мене і порушили кримінальну справу стосовно пана Блощиці Г.Г., який організував цю аферу за допомогою свого адвоката Нестеренка Олександра Миколайовича і мого продажного адвоката пана Ринденкова Михайла Сергійовича, який, порушуючи Закон України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" і Правил адвокатської етики, брав участь у цій злочинній схемі.
Лише у 2012 році, а саме 11.07.2012 року в.о. прокурора Приморського району м. Одеси Коджебаш Ю.С. виніс постанову про скасування постанови про відмову в порушенні кримінальної справи та порушення кримінальної справи за фактом шахрайських дій щодо громадянина США БАТТЛЕЙ Д. Л. за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України, та 11.08.2012 року таку постанову, але вже стосовно (на підставі допиту мене та свідків), виніс слідчий СВ Приморського РВ ОГУ УМВС України в Одеській області Карцев О. О., порушивши кримінальну справу стосовно Блощиці Г.Г. за фактом шахрайства, вчиненого в особливо великому розмірі групою осіб, за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України.
Відносно пана Блощиці Г.Г. Приморським районним судом м. Одеси було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, і він 2 місяці провів в Одеському слідчому ізоляторі, проте надалі рішенням колегії суддів апеляційного суду Одеської області за "заступництва" прокурора прокуратури м. Одеси Хорсуненко О.В. його відпустили на свободу. Найдивніше, що запобіжний захід було скасовано практично ідентичним складом колегії суддів, які йому спочатку цей захід обрали.
У листопаді 2012 року адвокат пана Блощиці Г.Г. Бережний А.В. подав до Приморського районного суду скаргу на постанову про порушення кримінальної справи та її скасування, що і було зроблено 19.12.2012 року суддею Приморського районного суду Гончаровим Р.В. Останній, вступивши в злочинну змову і скориставшись недбалим ставленням до своїх функціональних обов'язків працівниками прокуратури Приморського району м. Одеси, виніс постанову, якою скасував обидві постанови, що були винесені і 11.07.2012 року і 11.08.2012 року, і 11.08.2012 року, тим самим звільнивши від кримінальної відповідальності особливо небезпечного шахрая рецидивіста, який вкрав у мене 714 тис.дол. США, а мене позбавив права на розгляд у суді по суті справи.
На цю постанову моїм представником було подано апеляційну скаргу до апеляційного суду Одеської області, за результатами розгляду якої було постановлено ухвалу про залишення чинною постанови Приморського районного суду м. Одеси від 19.12.2012 року, виключивши при цьому з мотивувальної частини постанови Приморського районного суду від 19.12.2012 року судження суду щодо відсутності підстав і підстав для порушення кримінальної справи.
Таке мотивування свідчить тільки про те, що колегія суддів розуміє, що злочин був, приводи і підстави для порушення кримінальної справи теж були, але при цьому матеріали, які послужили підставою для порушення кримінальних справ, не було надано ні до суду першої інстанції (так вимагається українським кримінально-процесуальним законодавством), ні до суду апеляційної інстанції. Працівники прокуратури були зацікавлені, щоб їхні постанови про порушення кримінальних справ було скасовано і злочинець вийшов на волю, а прокурора Коджебаша Ю.С. відсторонили від справи та звільнили з районної прокуратури нібито за те, що я йому заплатив 50 000 доларів за порушення кримінальної справи щодо Блощиці.
11.08.2012 року постанову про порушення кримінальної справи виносив слідчий СВ Приморського РВ ОГУ УМВС України в Одеській області Карцев О.О., порушивши кримінальну справу стосовно Блощиці Г.Г. за фактом шахрайства, вчиненого в особливо великому розмірі групою осіб, за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України. Цю справу було порушено на підставі показань свідків і моїх свідчень, однак ці матеріали чомусь до Приморського районного суду не потрапили. Матеріали до відправлення справи до суду готував заступник прокурора Приморського району Хімченко Олексій Сергійович, який проконтролював особисто подачу неповного пакета документів, тим самим довівши свою причетність до звільнення Блощиці Г.Г. від кримінальної відповідальності.
На сьогоднішній день мій представник подав на ці рішення касаційну скаргу, однак позитивний результат її розгляду вельми невеликий, тому що матеріалів, які стали приводом для порушення кримінальних справ, у судовій справі немає (немає показань потерпілого, немає протоколів допитів перекладача Савченка І. Є. та інших свідків обману в нотаріальній конторі). Немає цих матеріалів, тому що дуже недбало поставилися до виконання своїх посадових обов'язків працівники прокуратури Одеської області Кавун Дмитро Юрійович, який обіцяв узяти справу під свій особистий контроль і довести справу до суду, працівники прокуратури Приморського району м. Одеси Прилипко Денис Олександрович, який не зміг надати ні до суду першої, ні до апеляційної інстанції документи, що слугували підставою для порушення кримінальних справ. Також прокуратура Одеської області та Приморського району після програної апеляційної інстанції ще думають, вносити касаційне подання чи ні.
Недбало поставився до виконання своїх зобов'язань і прокурор Приморського району м. Одеси Пімонов Григорій Петрович, який понад два роки не проводив жодних перевірок за моїми заявами і тричі затверджував відмовний матеріал, який виносився за моїми заявами. До того ж є відомості, що пан Пімонов Г.П. дуже зацікавлений, щоб шахрай Блощиця Г.Г. залишався на волі і кримінальні справи Блощиці не потрапляли до суду.
Виконавцем звільнення пана Блощиці Г.Г. з під варти та скасування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою був прокурор прокуратури м. Одеси, нині виконуючий обов'язки прокурора міста Одеси пан Хорсуненко Олег Володимирович (на той час він підпорядковувався заступнику прокурора області з нагляду за міліцією Кавуну Д. Ю. і прокурору міста Одеса Фуртату Г.А.), який під час розгляду подання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою протягом 2-х місяців в Апеляційній інстанції заявив у судовому засіданні клопотання про те, що Блощицю Г.Г. необхідно випустити, тому що він не скоював жодних злочинів. Прокурор Хорсуненко О.В. заявляв, що питання з приводу повернення грошей це суто цивільно-правові відносини.
Після того як суд Приморського району продовжив термін утримання під вартою ще на 1 місяць для Блощиці, прокурору Хорсуненку О.В. пішли назустріч судді апеляційного суду Одеської області Балабан Віктор Федорович і Джулай Олександр Борисович, які своїм рішенням випустили зі слідчого ізолятора Блощицю Р.Г.
Позицію прокурора прокуратури міста Одеси Хорсуненка О.В. підтримували і "схвалювали" працівники прокуратури Одеської області Кавун Дмитро Юрійович, Смоков Дмитро Сергійович і Захар'єв, які на апаратних нарадах у прокуратурі не давали належно доповісти справу Баттлей Д. Л. прокурору області Галкіну А.Б. і стверджували, що в моїй справі складу шахрайства з боку Блощиці Г.Г. не існує. Л. прокурору області Галкіну О.Б. і стверджували, що в моїй справі складу шахрайства з боку Блощиці Г.Г. немає і що якщо мене щось не влаштовує, щоб я звертався до цивільного суду.
Також злочинно-халатно поставився до виконання своїх обов'язків і колишній начальник Приморського РВ ОГУ УМВС України в Одеській області полковник міліції Кравченко Микола Васильович, який не приділяв належної уваги моїм заявам, який давав вказівки оперативним працівникам виносити постанови про відмову в порушенні кримінальних справ, який "протегував" над Блощицею Р. Р., тому що останній його спонсор, про що мені стало пізніше відомо. Щойно Блощицю затримали, до нього в Примоський РВ міліції приходив його друг - начальник карного розшуку Хаджибеївського районного відділення міліції Жуковський Олег. За наявною інформацією саме через нього Блощиця Г.Г. підкуповував прокурорів, слідчих і працівників СІЗО, а потрібні судові рішення Блощиця купував через адвоката Бережного А.В.
Вважаю, що неналежним чином свої обов'язки виконував і слідчий міського Управління внутрішніх справ УМВС України в Одеській області Муравйов С.В., який підготував і передав до суду для розгляду скарги адвоката Бережного О.В., неповний пакет документів, що слугував підставою для порушення кримінальної справи відносно Блощиці Г.Г. 11.08.2012 року. Кримінальна справа складається з двох томів. Згідно з протоколом судового засідання та матеріалами судової справи за скаргою адвоката Бережного в інтересах Блощиці, що перебувала у провадженні у судді Гончарова, спочатку слідчий Муравйов подав матеріали, які послужили підставою для порушення кримінальної справи, на 17 аркушах, потім на 71 аркуші, хоча кожне моє звернення містило понад 70 аркушів документів. А їх було понад 10. І по кожному проводилася перевірка з реєстрацією в журнал реєстрації повідомлень про злочини. Таким чином очевидно, що пакет документів підбирався вибірково з наміром допомогти Блощиці уникнути кримінальної відповідальності. У цьому пакеті також була відсутня завірена постанова прокурора Коджебаша Ю.С. від 3.07.2012 про скасування всіх відмовних постанов, через відсутність якої суддя виніс рішення на користь Блощиці.
З боку м. Києва шахрая Блощицю. Києва шахрая Блощицю Г.Г. супроводжує депутат Верховної Ради України від партії "Батьківщина" Дубовой Олександр Федорович, який є близьким родичем поручителя Волкова Б.Б., а також є представником України з міжпарламентських зв'язків зі Сполученими Штатами Америки, членом групи з міжпарламентських зв'язків із Султанатом Оман, членом групи з міжпарламентських зв'язків з Аргентинською Республікою, членом групи з міжпарламентських зв'язків із Федеративною Республікою Німеччина. З одного боку державна робота, а з іншого боку покривання шахраїв та їхній захист перед правосуддям і рейдерство. Невже це обличчя українських чиновників?
Пан Блощиця Г.Г. досвідчений шахрай, відносно якого вже неодноразово порушувались кримінальні справи щодо шахрайства та підробки документів (копії 2-х постанов додаю), проте йому весь час вдавалось "вийти сухим з води" завдяки своїм зв'язкам та повсюдній корупції в м. Одеса. Це саме ті справи, в яких проходив Борис Волков. Блощиця володіє і користується кредитною квартирою, яка перебуває в іпотеці у банку Аваль. А кредитний договір на 2 мільйони гривень оформлений на Волкова Б.Б. Цей кредит не погашається. Також додаю матеріали кримінальної в якій Блощиця, використовуючи печатку підприємства Волкова, видає собі підроблену довідку про доходи з метою отримання кредиту в банку ОТП. Ці кримінальні справи просто повисли в повітрі і не розслідувалися в суді та органами слідства.
Такі злочинні дії українських правоохоронних органів і корупційні зв'язки, якими володіє пан Блощиця Г.Г., змушують мене бути в страху за своє життя і свободу, коли я в черговий раз приїжджаю в Україну дізнатися про хід розслідування цих кримінальних справ. У зв'язку з цим я змушений був найняти представника моїх інтересів на території України Манило Андрія Сергійовича, але зараз я в страху і за його життя та свободу, тому що він піддається дуже серйозному тиску з боку Блощиці Р. Р., інформаційній атаці журналіста місцевого телеканалу КРУГ Бакаєва Дмитра і всіх перерахованих вище корумпованих працівників органів внутрішніх справ, прокуратури Приморського району м.Одеси, прокуратури міста Одеси та прокуратури Одеської області.
Інвестиційний клімат України на сьогоднішній день не дуже привабливий з боку податкового вантажу і бюрократії, але це ще можна було б витримати, якби інвесторів захищали хоча б правоохоронні органи, які замість захисту, навпаки, тільки покривають лиходіїв і сприяють тому, що Україна славиться на весь світ як корумпована країна, де все продається. Якщо у злодія є гроші, то він спокійно може уникнути покарання. Такого не повинно бути в правовій країні, якою є Україна відповідно до Конституції України та принципів, які декларуються українськими чиновниками на міжнародному рівні.
Недбало-злочинні дії посадових осіб призвели до того, що я громадянин США, який готовий був інвестувати в Україну грошові кошти, на сьогоднішній момент вже не маю такої можливості, тому що втратив дуже велику суму грошей завдяки добре продуманій афері і підкупленим українським працівникам правоохоронних органів, органів прокуратури, адвокатури, нотаріату та суддів. Усі ці люди за мої вкрадені гроші готові порушувати закон, права людини, зловживати владою, використовувати своє службове становище в інтересах злочинців і з будь-якого приводу написати тільки "відписку" (у листі Генеральної прокуратури України послу США від 24.09.2012 р. було зазначено, що нагляд у цій справі здійснює прокурор Одеської області, однак за його підписом я не отримав жодного документа). Чомусь українським чиновникам здається, що якщо я вклав в Україну понад 714 тис.дол. США, то вони в мене не останні. Я звертаюся до Вас, як до мого представника на території України і прошу:
- передати моє звернення Президенту України Віктору Януковичу з копіями документів, що додаються, щоб він звернув свою увагу на те беззаконня, що панує на сьогоднішній день в українських судах, органах внутрішніх справ, прокуратурах та органах адвокатури, і допоміг у вирішенні моєї проблеми;
- передати моє звернення Генеральному прокурору України Віктору Пшонці для проведення детального розслідування у моїй справі;
- передати моє звернення Міністру внутрішніх справ України Віталію Захарченку для проведення внутрішнього розслідування щодо працівників органів внутрішніх справ, які розслідували мою кримінальну справу;
- я прошу Вас, шановний містере Теффт, покарати злочинців, і зі свого боку, і за жодних обставин не видавати візу на територію США переліченим нижче злочинцям, які зробили так, що я, громадянин США, який готовий був відкрити бізнес в Україні та створити нові робочі місця, на сьогоднішній день залишився без грошей, бізнесу і без будь-якої допомоги.
Усі ці люди шахраї, бандити і корумповані чиновники, які своєю злочинною недбалістю сприяли тому, що на сьогоднішній день правди в Україні практично не домогтися.
Я прошу Вас відмовити в отриманні будь-якого виду віз на територію США таким людям:
Блощиця Георгій Георгійович - шахрай, псевдо-правозахисник, псевдохристиянин баптист.
Блощиця Тетяна Петрівна - мати шахрая, його подільниця, брала участь у низці шахрайських операцій із кредитними автомобілями та нерухомістю
Ринденков Михайло Сергійович - продажний адвокат і шахрай;
Бакаєв Дмитро - журналіст, консультант афериста по роботі зі ЗМІ;
Кавун Дмитро Юрійович - продажний працівник прокуратури Одеської області, який не відреагував на мої звернення і не дав хід моїй справі;
Смоков Дмитро Сергійович - продажний працівник прокуратури м. Одеси, який лобіював інтереси Блощиці Г.Г. у прокуратурі Одеської області;
Хорсуненко Олег Володимирович - продажний в.о. прокурора м. Одеси, який підтримував у суді позицію про звільнення Блощиці Г.Г. з-під варти;
Муравйов Сергій Вікторович - слідчий міського УВС, який недбало поставився до розслідування кримінальної справи і не підготував повного пакету необхідних документів для розгляду в суді скарги адвоката Бережного О.В.; повністю втратив частину кримінальної справи щодо адвоката Ринденкова М.С., який теж вчинив щодо мене шахрайські дії.
- Кочуров А.Ю. - начальник відділу розслідувань Одеського міського УВС, який давав вказівки своєму підлеглому Муравйову С.В. про те, що справу потрібно програти при розгляді скарги.
- Фуртат Геннадій Олександрович - колишній прокурор м. Одеси, який сприяв звільненню Блощиці Г.Г. з-під варти;
- Пімонов Григорій Петрович - прокурор Приморського району міста Одеса, який, зловживаючи владою, не давав оперативним працівникам порушити кримінальну справу стосовно Блощиці Г.Г.;
- Прилипко Денис Олександрович - прокурор прокуратури Приморського району м. Одеси, який неналежним чином виконував службові обов'язки в суді;
- Хімченко Олексій Сергійович, контролював особисто подачу неповного пакета документів для розгляду скарги адвоката Бережного А.В;
- Дубовий Олександр Федорович - депутат Верховної Ради України від партії "Батьківщина", який є близьким родичем поручителя - шахрая Волкова Б.Б. і допомагав Блощиці та Волкову своїм статусом і зв'язками.
- Калинюк Ганна Олександрівна - нотаріус шахрайка;
- Гончаров Роман Васильович - суддя Приморського районного суду м. Одеси, який скасував 19.12.2012 року постанови про порушення кримінальних справ і тим самим звільнив злочинця від кримінальної відповідальності;
- Олініченко Валентина Віталіївна - суддя апеляційного суду Одеської області, яка залишила 14.01.2013 року в силі постанову суду Приморського району м. Одеси від 19.12.2012 року;
- Грищенко Лариса Дмитрівна - суддя апеляційного суду Одеської області, яка залишила 14.01.2013 року в силі постанову суду Приморського району м. Одеси від 19.12.2012 року;
- Прибалов Вадим Михайлович - суддя апеляційного суду Одеської області, який 14.01.2013 року залишив чинною постанову суду Приморського району м. Одеси від 19.12.2012 року;
- Балабан Віктор Федорович - суддя апеляційного суду Одеської області, який звільнив Блощицю Г.Г. з-під варти;
- Джулай Олександр Борисович - суддя апеляційного суду Одеської області, який звільнив Блощицю Г.Г. з-під варти;
Я сподіваюся на Вашу допомогу і підтримку, шановний містере Теффт!

Додатки:
- копія постанови про порушення кримінальної справи від 11.07.2012 року;
- копія постанови про порушення кримінальної справи від 11.08.2012 року;
- копія постанови Приморського районного суду м. Одеси від 19.12.2012 року;
- лист судді Гончарова Р.В. про повернення документів на дооформлення;
- лист судді Гончарова Р.В. про повернення документів на дооформлення у зв'язку з відсутністю завіреної копії постанови про порушення кримінальної справи;
- лист судді Гончарова Р.В. про неявку прокурора на розгляд скарги;
- копія листа з генеральної прокуратури від 24.09.2012 року;
- копія постанови про притягнення як обвинуваченого від 13.04.2010 року (аналогічна справа щодо Блощиці Г.Г.);
- копія постанови про порушення кримінальної справи від 30.10.2009 року (аналогічна справа по Блощиці Г.Г.); копія постанови про порушення кримінальної справи від 30.10.2009 року (аналогічна справа по Блощиці Г.Г.);
Відповіді на моє звернення прошу надіслати на адресу посольства США та моєму представнику
З повагою,
громадянин США Баттлей Д.Л.
 
ADONIS Повідомлення # 2
одеський форум
Лейтенант
Група: Користувачі
Повідомлень: 40
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата viktor ()
Я прошу Вас відмовити в отриманні будь-якого виду віз на територію США таким людям:Блощиця Георгій Георгійович - шахрай, псевдо-правозахисник, псевдохристиянин баптист.
Блощиця Тетяна Петрівна - мати шахрая, його подільниця, брала участь у низці шахрайських операцій із кредитними автомобілями та нерухомістю
Ринденков Михайло Сергійович - продажний адвокат і шахрай;
Бакаєв Дмитро - журналіст, консультант афериста по роботі зі ЗМІ;
Кавун Дмитро Юрійович - продажний працівник прокуратури Одеської області, який не відреагував на мої звернення і не дав хід моїй справі;
Смоков Дмитро Сергійович - продажний працівник прокуратури м. Одеси, який лобіював інтереси Блощиці Г.Г. у прокуратурі Одеської області;
Хорсуненко Олег Володимирович - продажний в.о. прокурора м. Одеси, який підтримував у суді позицію про звільнення Блощиці Г.Г. з-під варти;
Муравйов Сергій Вікторович - слідчий міського УВС, який недбало поставився до розслідування кримінальної справи і не підготував повного пакету необхідних документів для розгляду в суді скарги адвоката Бережного О.В.; повністю втратив частину кримінальної справи щодо адвоката Ринденкова М.С., який теж вчинив щодо мене шахрайські дії.
- Кочуров А.Ю. - начальник відділу розслідувань Одеського міського УВС, який давав вказівки своєму підлеглому Муравйову С.В. про те, що справу потрібно програти при розгляді скарги.
- Фуртат Геннадій Олександрович - колишній прокурор м. Одеси, який сприяв звільненню Блощиці Г.Г. з-під варти;
- Пімонов Григорій Петрович - прокурор Приморського району міста Одеса, який, зловживаючи владою, не давав оперативним працівникам порушити кримінальну справу стосовно Блощиці Г.Г.;
- Прилипко Денис Олександрович - прокурор прокуратури Приморського району м. Одеси, який неналежним чином виконував службові обов'язки в суді;
- Хімченко Олексій Сергійович, контролював особисто подачу неповного пакета документів для розгляду скарги адвоката Бережного А.В;
- Дубовий Олександр Федорович - депутат Верховної Ради України від партії "Батьківщина", який є близьким родичем поручителя - шахрая Волкова Б.Б. і допомагав Блощиці та Волкову своїм статусом і зв'язками.
- Калинюк Ганна Олександрівна - нотаріус шахрайка;
- Гончаров Роман Васильович - суддя Приморського районного суду м. Одеси, який скасував 19.12.2012 року постанови про порушення кримінальних справ і тим самим звільнив злочинця від кримінальної відповідальності;
- Олініченко Валентина Віталіївна - суддя апеляційного суду Одеської області, яка залишила 14.01.2013 року в силі постанову суду Приморського району м. Одеси від 19.12.2012 року;
- Грищенко Лариса Дмитрівна - суддя апеляційного суду Одеської області, яка залишила 14.01.2013 року в силі постанову суду Приморського району м. Одеси від 19.12.2012 року;
- Прибалов Вадим Михайлович - суддя апеляційного суду Одеської області, який 14.01.2013 року залишив чинною постанову суду Приморського району м. Одеси від 19.12.2012 року;
- Балабан Віктор Федорович - суддя апеляційного суду Одеської області, який звільнив Блощицю Г.Г. з-під варти;
- Джулай Олександр Борисович - суддя апеляційного суду Одеської області, який звільнив Блощицю Г.Г. з-під варти;
Найголовніше тут - це список головних ушльопків Одеси, а саме:
 
irinaod Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
Для мене було цікаво зустріти імена:

Бакаєв Дмитро - журналіст, консультант афериста по роботі зі ЗМІ;
Дубовий Олександр Федорович - депутат Верховної Ради України від партії "Батьківщина", який є близьким родичем поручителя - шахрая Волкова Б. Б. і допомагав Блощиці та Волкову своїм статусом і зв'язками.
 
Володя Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Повірте, нічого надприродного тут немає.

1) Дубовой Олександр Федорович - депутат від "Батьківщини" знаменитий на всю країну помаранчевий рейдер. Ось список постраждалих від нього організацій: захоплення АТ МПО "Оріон" (вирізав на металобрухт все обладнання), ВАТ "Холдингова компанія "Краян" (знищив виробництво), АТ "Ізмаїлавтотранс", ВАТ "Промзв'язок", ДП "Чорноморське морське пароплавство", Джутова фабрика (сьогодні це офіс структур Дубового), Цегельний завод ім. Міндру (під Ізмаїлом), Цегельний завод ім. Міндру (під Ізмаїлом), Джутова фабрика (сьогодні це офіс структур Дубового). Міндру (під Ізмаїлом), Одеський шиноремонтний завод (знищив і побудував контейнерний термінал), Рисове підприємство "Прикордонник" (знищив), Санаторій "Молдова" (міжнародний скандал і три кримінальні справи не дали Дубовому довести до кінця схему через третейський суд у м. Києві) та інші підприємства.

2) Дмитро Бакаєв - журналіст і гавкає за тих, хто більше платить... Колись був порядним, але після помаранчевих втратив дотації і працює на кого не попадя. Як казав великий Ленін: "Політична повія".
Ще за помаранчевих він почав працювати з Дубовим і не тільки з журналістики, а й із каламутних схем і з "заминання хіпішу".
 
Dinar Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Репутація: 0
Статус: Offline
Олександр Дубовой наїжджав і на охоронну фірму "Патріот" - це росіяни, так ті навіть скаржилися на нього прямо Юлії Володимирівні Тимошенко (коли вона була прем'єром) і просили через партію вплинути на нього! Але Юля, звісно, не відреагувала... Надалі справи заводили вже на керівництво "Патріота".
 
Salamandra Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Повідомлень: 13
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата viktor ()
Відповіді на моє звернення прошу надіслати на адресу посольства США та моєму представникуЗ повагою
Цікаво, чим справа закінчилась
 
Одеський форум » НОВИНИ, ПЛІТКИ ТА ПОЛІТИКА » Одеські плітки та розмови одеситів » Розстрільний список одеських чиновників Баттлея-Блощиці (Список Баттлея-Блощиці)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: