Хіромант Люція відгуки
|
|
Мері | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хіромант Люція відгуки
Добрий день! Хто звертався до хіроманта Люції, залиште свій відгук. Чи варто до неї звертатися?
|
|
| |
рита | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Мері ( ) Хіромант Люція відгукиДобрий день! Хто звертався до хіроманта Люції, залиште свій відгук. Чи варто до неї звертатися? Я зверталася, у мене стояло питання, чи варто відкривати свій бізнес і в якому напрямку. Люція підказала як все це зробити і в мене все вийшло, тож можу радити!
|
|
| |
Евелін | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата рита ( ) Я зверталася, у мене стояло питання, чи варто відкривати свій бізнес і в якому напрямку. Люція підказала як все це зробити і в мене все вийшло, тож можу радити! Моєму синові Люція за допомогою ліній на руці підказала, який обрати напрямок у навчанні, на останньому курсі його запросили в американську високооплачувану фірму.
|
|
| |
Вікка | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Евелін ( ) Моєму синові Люція за допомогою ліній на руці підказала, який обрати напрямок у навчанні, на останньому курсі його запросили в американську високооплачувану фірму. Теж можу підтвердити! Хіромантія така наука, за лініями руки можна дізнатися правильний напрямок у житті.
|
|
| |
Клава20 | Повідомлення # 5 |
Підполковник
| Цитата Вікка ( ) Теж можу підтвердити! Хіромантія така наука, за лініями руки можна дізнатися правильний напрямок у житті. У мене багато знайомих яким Люція допомогла знайти правильний шлях у житті!
|
|
| |
Уся | Повідомлення # 6 |
Майор
| Цитата Клава20 ( ) У мене багато знайомих яким Люція допомогла знайти правильний шлях у житті! Розкажіть, як можна до неї потрапити?
|
|
| |
Евелін | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Уся ( ) Розкажіть, як можна до неї потрапити? Наразі, у зв'язку з ситуацією, що склалася в країні, Люція консультує онлайн, через телеграм за номером телефону 0950937820.
|
|
| |
Zolotko80 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Цитата Евелін ( ) Наразі, у зв'язку з ситуацією, що склалася в країні, Люція консультує онлайн, через телеграм за номером телефону 0950937820. Теж зверталася до Люції, у зв'язку з сімейною ситуацією, що склалася, вона дала мені рекомендації, як краще вчинити, і виявилася права. Можу рекомендувати, мені вона допомогла.
|
|
| |
9Жанна9 | Повідомлення # 9 |
Лейтенант
| Підкажіть як проходить сама консультація?
|
|
| |
Евелін | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата 9Жанна9 ( ) Підкажіть як проходить сама консультація? Вам потрібно зробити коректне фото обох рук і вислати на телеграм. Поставити запитання, яке вас цікавить, через певний час Люція відповість вам із подробицями в письмовому вигляді. Мені вона відповіла через годину.
|
|
| |
Valentina7 | Повідомлення # 11 |
Лейтенант
| Цитата Евелін ( ) Вам потрібно зробити коректне фото обох рук і вислати на телеграм. Поставити запитання, яке вас цікавить, через певний час Люція відповість вам із подробицями в письмовому вигляді. Мені вона відповіла через годину. Я залишилася дуже задоволена рекомендаціями Люції, вона дуже мені допомогла у вирішенні моєї заплутаної проблеми.
|
|
| |
Irinka8 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Цитата Valentina7 ( ) Я залишилася дуже задоволена рекомендаціями Люції, вона дуже мені допомогла у вирішенні моєї заплутаної проблеми. Учора консультувалася з Люцією, мені сподобалася, порадила зробити корекцію лінії долі, до чого я вже приступила і вам раджу!
|
|
| |