Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хіромант Одеса Малиновський район
Еміле Повідомлення # 1
одеський форум
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хіромант Одеса Малиновський район

Вважаю, що лінії на долонях і родимки на тілі суворо індивідуальні, і тому хочу потрапити до розумного хіроманта. Порадьте до кого можна звернутися в Одесі?

Іоланта Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Цитата Еміле ()
Хіромант Одеса Малиновський районВважаю, що лінії на долонях і родимки на тілі суворо індивідуальні, і тому хочу потрапити до розумного хіроманта. Порадьте до кого можна звернутися в Одесі?
Скористалася послугами Люція і залишилася дуже задоволена. Спочатку були сумніви і якийсь внутрішній страх дізнатись щось, чого не варто було б, але я все ж таки довірилась: спокійний розбір і подана інформація дуже прихилили мене. Детально і водночас без зайвої води все пояснює, дуже зручно!

Кат Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Цитата Іоланта ()
Скористалася послугами Люція і залишилася дуже задоволена. Спочатку були сумніви і якийсь внутрішній страх дізнатись щось, чого не варто було б, але я все ж таки довірилась: спокійний розбір і подана інформація дуже прихилили мене. Детально і водночас без зайвої води все пояснює, дуже зручно!
Після спілкування з Люцією абсолютно змінила уявлення про хіромантію. Думала, що це просто наука, яка розповідає про долю. Але, все набагато глибше. Я отримала відповіді на безліч запитань, дізналася про своє здоров'я, свої особливості і як вони можуть допомогти мені будувати стосунки або бізнес. Дуже цікава інформація про корекцію. Для мене стало відкриттям, що лінії протягом життя змінюються. Я отримала новий напрямок для саморозвитку.

Локі Повідомлення # 4
одеський форум
Рядовий
Цитата Кат ()
Після спілкування з Люцією абсолютно змінила уявлення про хіромантію. Думала, що це просто наука, яка розповідає про долю. Але, все набагато глибше. Я отримала відповіді на безліч запитань, дізналася про своє здоров'я, свої особливості і як вони можуть допомогти мені будувати стосунки або бізнес. Дуже цікава інформація про корекцію. Для мене стало відкриттям, що лінії протягом життя змінюються. Я отримала новий напрямок для саморозвитку.
Зрозуміло, що наша доля тільки в наших руках, але іноді заходиш у глухий кут і не можеш почати діяти, а після консультації з Люцією захотілося і діяти, і плакати, настільки це було душевно по-справжньому і вселило надію. Дуже вдячна Люції за поради, за застереження і за корекцію!

valeriia Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Цитата Локі ()
Зрозуміло, що наша доля тільки в наших руках, але іноді заходиш у глухий кут і не можеш почати діяти, а після консультації з Люцією захотілося і діяти, і плакати, настільки це було душевно по-справжньому і вселило надію. Дуже вдячна Люції за поради, за застереження і за корекцію!
Дуже сподобалася консультація в Люції. Здивувало мене й те, що вона дуже точно за рукою розповіла мою долю і поточну ситуацію, що свідчить про високий професіоналізм фахівця. Люція миттєво розуміє суть проблеми і пропонує потрібні саме в цей момент методи корекції.

Pavelll8 Повідомлення # 6
одеський форум
Рядовий
Цитата valeriia ()
Дуже сподобалася консультація в Люції. Здивувало мене й те, що вона дуже точно за рукою розповіла мою долю і поточну ситуацію, що свідчить про високий професіоналізм фахівця. Люція миттєво розуміє суть проблеми і пропонує потрібні саме в цей момент методи корекції.
Люція дійсно професіонал своєї справи, без води, а по факту. Якщо ви заплуталися і вам потрібна допомога, я вам дуже раджу звернутися до Люції.

Джуді Повідомлення # 7
одеський форум
Сержант
Цитата Pavelll8 ()
Люція дійсно професіонал своєї справи, без води, а по факту. Якщо ви заплуталися і вам потрібна допомога, я вам дуже раджу звернутися до Люції.
Люція підтвердила мої думки і допомогла знайти правильне рішення. Тепер я точно знаю куди рухатися!!!

Fedorchuk Повідомлення # 8
одеський форум
Рядовий
Цитата Джуді ()
Люція підтвердила мої думки і допомогла знайти правильне рішення. Тепер я точно знаю куди рухатися!!!
Я була так здивована, як Люція може бачити і розповісти все про твої проблеми, показати і допомогти, підкоригувати там, де це потрібно. Адже все можна змінювати, все в наших руках і на руках, головне в це повірити і змінити своє мислення.

Гузель Повідомлення # 9
одеський форум
Рядовий
Цитата Fedorchuk ()
Я була так здивована, як Люція може бачити і розповісти все про твої проблеми, показати і допомогти, підкоригувати там, де це потрібно. Адже все можна змінювати, все в наших руках і на руках, головне в це повірити і змінити своє мислення.
Нещодавно відвідала Люцію, коли заплуталася у своїх проблемах і не бачила виходу. Люція розповіла про моє призначення, і в який бік потрібно рухатися, щоб усе вийшло. Але, найголовніше, вона сказала, що все це збудеться найближчим часом, якщо я не зрушу з обраного шляху.

рига Повідомлення # 10
одеський форум
Рядовий
Як можна зв'язатися або записатися до Люції на прийом?

valeriia Повідомлення # 11
одеський форум
Рядовий
Цитата рига ()
Як можна зв'язатися або записатися до Люції на прийом?
Люція приймає зараз дистанційно, по середах і п'ятницях. Зв'язатися можете через месенджери вайбер, телеграм, ватсап 095 093 78 20.

Амена Повідомлення # 12
одеський форум
Рядовий
Цитата valeriia ()
Люція приймає зараз дистанційно, по середах і п'ятницях. Зв'язатися можете через месенджери вайбер, телеграм, ватсап 095 093 78 20.
Люція дуже допомогла мені розібратися в собі і відповіла на всі мої запитання. Завжди цікаво дізнатися щось нове про себе від такого фахівця, тому рекомендую!!!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: