Екстрасенс Одеса
|
|
Павлина | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Екстрасенс Одеса
Потрібен екстрасенс - обізнана і досвідчена людина, що працює з важкими життєвими ситуаціями. Якщо хто стикався, підкажіть.
|
|
| |
Яринка | Повідомлення # 2 |
Лейтенант
| Цитата Павлина ( ) Екстрасенс ОдесаПотрібен екстрасенс - обізнана і досвідчена людина, що працює з важкими життєвими ситуаціями. Якщо хто стикався, підкажіть. Рекомендую Люцію! Вона поставила крапку в моїх тривалих на кілька місяців сумнівах, розрулила ситуацію, так би мовити. Усе чітко і без води! Навіть оптимізму додалося відразу! Звертайтеся до цього екстрасенса.
|
|
| |
Тонька | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Яринка ( ) Рекомендую Люцію! Вона поставила крапку в моїх тривалих на кілька місяців сумнівах, розрулила ситуацію, так би мовити. Усе чітко і без води! Навіть оптимізму додалося відразу! Звертайтеся до цього екстрасенса. Я зараз з упевненістю можу сказати, що якщо не знатиму, як вчинити в тій чи іншій ситуації, то 100% звернуся саме до Люції. Я щиро вірю, що, дотримуючись її порад, все в мене вийде!
|
|
| |
Циля | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Цитата Тонька ( ) Я зараз з упевненістю можу сказати, що якщо не знатиму, як вчинити в тій чи іншій ситуації, то 100% звернуся саме до Люції. Я щиро вірю, що, дотримуючись її порад, все в мене вийде! Люція дуже хороший фахівець у своїй роботі. Говорить правду з її допомогою я дізналася багато нового. Вона мені відкрила очі на те, що відбувається, порадила як правильно вчинити. Я дуже вдячна їй за те, що вона відмовила мене ще від однієї помилки, яку я готова була зробити. Рекомендую!
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 5 |
Лейтенант
| Цитата Циля ( ) Люція дуже хороший фахівець у своїй роботі. Говорить правду з її допомогою я дізналася багато нового. Вона мені відкрила очі на те, що відбувається, порадила як правильно вчинити. Я дуже вдячна їй за те, що вона відмовила мене ще від однієї помилки, яку я готова була зробити. Рекомендую! Не так часто звертаюся до магії, але іноді доводиться. Так ось уже кілька років я консультуюся тільки в Люції. Вона і сама по собі людина хороша, і поради слушні дає.
|
|
| |
Кая | Повідомлення # 6 |
Підполковник
| Цитата Alyonka ( ) Не так часто звертаюся до магії, але іноді доводиться. Так ось уже кілька років я консультуюся тільки в Люції. Вона і сама по собі людина хороша, і поради слушні дає. Визначивши корінь проблеми, Люція запропонувала допомогу, при цьому, що дуже важливо, підібравши конкретно до моєї ситуації необхідне поєднання ритуалів. Окремо варто відзначити, що вона шанобливо ставиться до клієнтів, швидко реагує на повідомлення і дуже намагається якомога швидше провести роботу. Але ж у деяких ситуаціях це дуже важливо, необхідна термінова допомога. Я довіряю Люції, буду із задоволенням працювати з нею далі.
|
|
| |
Зірка | Повідомлення # 7 |
Майор
| Підкажіть, як можна записатися до Люції на прийом?
|
|
| |
Alyonka | Повідомлення # 8 |
Лейтенант
| Цитата Зірка ( ) Підкажіть, як можна записатися до Люції на прийом? Пишіть їй у вайбер, телеграм, ватсап на номер телефону 095-093-78-20 і записуйтеся на прийом, приймає тільки віддалено.
|
|
| |
Анюта | Повідомлення # 9 |
Підполковник
| Можете ще написати вартість прийому?
|
|
| |
Тонька | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Анюта ( ) Можете ще написати вартість прийому? Консультація у Люції коштує 1000 грн.
|
|
| |
Esmeralda | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Раніше не вірила цим ворожінням і передбаченням. Але вирішила спробувати і потрапила на консультацію до Люції і залишилася дуже задоволена!
|
|
| |