Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Сироватки для обличчя
ma2marina2na Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Поділіться, хто якими сироватками для обличчя користується. Або порадьте особисто для мене.

karinadzn Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Я користуюся здебільшого вітамінними сироватками і періодично сироватками-пілінгами для відлущування відмерлих клітин.

marinalu Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Я для себе облюбувала один сайт, де купую продукцію корейських виробників. Там я купую собі і сироватки. півроку тому брала у них тут Антивікову сироватку для обличчя з фітостволовими клітинами Medi-Peel Cell Tox Dermajou Ampoule. До речі, пляшечка має дуже ефектний вигляд Потім ще брала сироватку з вітаміном С 15% і феруловою кислотою Aromatica Kakadu Youth Glow Vita C Serum

ma2marina2na Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата marinalu ()
Я для себе облюбувала один сайт, де купую продукцію корейських виробників. Там я купую собі і сироватки. півроку тому брала у них тут Антивікову сироватку для обличчя з фітостволовими клітинами Medi-Peel Cell Tox Dermajou Ampoule. До речі, пляшечка має дуже ефектний вигляд Потім ще брала сироватку з вітаміном С 15% і феруловою кислотою Aromatica Kakadu Youth Glow Vita C Serum
 Ух ти, тут на цьому сайті одразу помітно, що корейці постаралися на славу.Упаковочки у них тут дійсно оригінальні. Уміють піднести свій товар.

Марина888 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Я теж користуюся сироватками для обличчя, проте радити не можу, бо я не косметолог. Який у вас тип шкіри? Скільки років? Чи є висипання на шкірі? Алергія на якісь компоненти косметичних засобів? І це лише приблизний набір запитань, на які необхідна відповідь, щоб правильно підібрати доглядові засоби.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: