Реєстрація | Вхід
[ Оновлені теми · Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
інтернет-магазин New Skin
karinadzn Повідомлення # 1
одеський форум
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто чув про магазин корейської косметики New Skin, є якісь відгуки, чи купували ви там щось, як обслуговування і ціни?

ma2marina2na Повідомлення # 2
одеський форум
Сержант
Я ні від кого не чула, але сама його випадково знайшла в інтернеті, коли шукала собі корейські сироватки. Інтерфейс сайту дуже зручний для покупця, консультанти з освітою косметологічною, ціни більш-менш демократичні, скажімо, не дорожчі, ніж у інших брендів.

marinalu Повідомлення # 3
одеський форум
Рядовий
Я купувала в цьому магазині (теж знайшла його по інтернету в пошуку). Я вам скажу, я відразу, щоб випробувати новий магазин, купую всього лише кілька засобів, а потім, якщо сподобається, то вже на постійній основі роблю замовлення. Спочатку замовила таку незначну продукцію. Альгінантну маску купила за цим посиланням, потім ще Освітлювальні патчі під очі з протеїнами шовку JMsolution і Маска для пом'якшення волосся Masil 8 Seconds Salon. І мені дуже сподобалося обслуговування, потім від 1000 грн доставка безкоштовна. Загалом, рекомендую

karinadzn Повідомлення # 4
одеський форум
Сержант
Цитата marinalu ()
Я купувала в цьому магазині (теж знайшла його по інтернету в пошуку). Я вам скажу, я відразу, щоб випробувати новий магазин, купую всього лише кілька засобів, а потім, якщо сподобається, то вже на постійній основі роблю замовлення. Спочатку замовила таку незначну продукцію. Альгінантну маску купила за цим посиланням, потім ще Освітлювальні патчі під очі з протеїнами шовку JMsolution і Маска для пом'якшення волосся Masil 8 Seconds Salon. І мені дуже сподобалося обслуговування, потім від 1000 грн доставка безкоштовна. Загалом, рекомендую
Величезне спасибі всім, хто відгукнувся і вам зокрема за надання посилань. Хотілося б, щоб без кота в мішку))

Марина888 Повідомлення # 5
одеський форум
Рядовий
Я не чула і ніколи не купувала в цьому магазині. У них не буває ситуацій, що надсилають не те, що замовляв? Стикалася з такою проблемою в інших магазинах.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: