Яку сукню вибрати?
|
|
Невесточка | Повідомлення # 16 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Я буду замовляти собі на Розетці сукню для нового року, там вибір просто величезний! І багато брендових речей, які в магазинах нечувані суми коштують. Був уже досвід коли знаходила сукню в бутику, міряла її, вона мені пасувала, а потім знаходила таку ж саму на Розетці і замовляла її набагато дешевше.
|
|
| |
vorontsovanatulya | Повідомлення # 17 |
Лейтенант
| Купіть собі будь-яку з вишиванок, вони зараз дедалі більше в моду входять, я собі влітку і собі, і доньці взяла, мають дуже гарний вигляд, і одягнути можна куди завгодно.
|
|
| |
Lisa5 | Повідомлення # 18 |
Підполковник
| Цитата Nasar ( ) не дуже, по-моєму, з огляду на те, що такі сукні одягають, як правило, підлітки, які в клубі або в стриптиз-барі танцюють, принаймні на вулиці нікого не бачив в обтягуючій шкіряній сукні за останні років 5. Дружина купила у вівторок брітні-леопард по СП і чорно-білу браску на БонП, на ДР наприкінці серпня подарував впол top secret брендове майже за 2800 грн. Теж у шафі в леопардовому лежить з минулого року, одягаю під шпильку максимум 2-3 рази на місяць, якщо виходимо кудись посидіти
|
|
| |
Монник | Повідомлення # 19 |
Рядовий
| Це ви ще часто одягаєте це вбрання)
|
|
| |
Арішка1 | Повідомлення # 20 |
Рядовий
| А я люблю класичні образи, і коли все в одному тоні, чи то сірий, чи то ніжний салатовий. Нещодавно на Розетці дуже вдалий образ підібрала, в коричневих тонах, дуже хорошої якості речі. Буду носити його як на роботу, так і на зустрічі з друзями.
|
|
| |
Варюша | Повідомлення # 21 |
Рядовий
| Так, дуже красиве
|
|
| |
Альда | Повідомлення # 22 |
Рядовий
| Мені б хотілося на новий рік щось більш яскраве
|
|
| |
Барбусяка | Повідомлення # 23 |
Рядовий
| Я шукала собі яскраву сукню для нового року, бо мавпочка любить яскраві речі і блиск, навіть морально приготувалася купувати сукню з блискітками, які я терпіти не можу. Але побачила ніжну сукню бежевого кольору і закохалася в неї) І зрозуміла, що зустрічати новий рік буду неправильно, не за мавпячими поняттями) Зате в улюбленій сукні)
|
|
| |
Азазель | Повідомлення # 24 |
Рядовий
| У мене буде світло-синя сукня
|
|
| |
Кармеліта | Повідомлення # 25 |